Termékvisszahívás: Ha ilyen autós gyerekülést vásároltál, azonnal ellenőrizd! - Veszélyes lehet a gyermekedre, figyelmeztet a gyártó

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Termékvisszahívás: Ha ilyen autós gyerekülést vásároltál, azonnal ellenőrizd! - Veszélyes lehet a gyermekedre, figyelmeztet a gyártó Azonnal termékvisszahívás lehetséges biztonsági hiba miatt! Veszélyes autós gyereküléseket hívott vissza az egyik legismertebb babakocsikat és babaüléseket gyártó cég a vásárlóktól. Magyar vásárlókat is érinthet a visszahívás, akár interneten, akár szakáruházban vásárolta az autósülést. Lehetséges biztonsági hiba miatt veszélyes, autós gyereküléseket hívott vissza az egyik legismertebb babakocsikat és babaüléseket, gyereküléseket gyártó cég a vásárlóktól. Az azonnali termékvisszahívás magyar vásárlókat is érinthet, akár interneten, akár szakáruházban vásárolta az autósülést.

A Britax Römer 1966 óta foglalkozik gyerekülések gyártásával és fejlesztésével, elkötelezett hívei a biztonságnak. 2017-ben beüzemeltek egy, a legmodernebb és legfejlettebb szempontoknak megfelelő "Ütköző-központot", ahol széleskörűen tudják tesztelni a gyermekülések biztonsági követelményeknek való megfelelését.



Britax Römer DUALFIX gyermekülés: veszélyesnek találták
A Daily Mailben bukkantunk a hírre, miszerint a 2017. november 3. és 2018. március 22. között értékesített Britax Römer DUALFIX gyerekülés használata egy lehetséges biztonsági hiba miatt veszélyes lehet a gyermekre nézve.

Ezt követően a gyártó magyarul is kiadott egy közleményt, melyben azt kérik, hogy mindenki, aki az adott gyerekülésből vásárolt, ellenőrizze a gyártási szám alapján, az ő ülése érintett lehet-e a biztonsági problémában.

"A Britax Römer a klasszikus DUALFIX ülés önkéntes visszahívásáról szóló közleményt ad ki annak egyik alkotóelemével kapcsolatban felmerült esetleges biztonsági probléma miatt. Az esetleges problémák a 2017. november 3. és 2018. március 22. között értékesített DUALFIX üléseket érintik. A kérdéses alkotóelem semmilyen más Britax Römer autós gyermekülésben vagy termékben nem került felhasználásra."



A gyermekek biztonsága és a termékek minősége mindennél fontosabb számukra
A cég közleményében kiemelte, hogy csak a képeken látható Britax Römer DUALFIX termékeket érintheti a hiba, az ülés egyik eleme eltörhet egy esetleges ütközés során.





Itt ellenőrizheted, hogy az általad vásárolt Britax Römer DUALFIX gyerekülést érinti-e a termékvisszahívás »
A cég közleménye szerint a hibás autósüléseket azonnal kicserélik.

Olvasd el ezt is!
Autós gyerekülés teszt újszülött kortól 12 éves korig -  Ezek az autósülések buktak meg a vizsgálaton »

Forrás: Britax Römer, Daily Mail

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.03.27