Friss! Megszületett Katalin hercegnő és Vilmos herceg 3. gyermeke! Ezt lehet tudni a babáról

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Friss! Megszületett Katalin hercegnő és Vilmos herceg 3. gyermeke! Ezt lehet tudni a babáról 2018. április 23-án, délelőtt 11 óra 1 perckor megszületett Katalin hercegnő és Vilmos herceg harmadik gyermeke! A hírek szerint a kisbaba és anyukája is jól vannak. 2018. április 23-án, délelőtt 11 óra 1 perckor megszületett Katalin hercegnő és Vilmos herceg harmadik gyermeke! A hírek szerint a kisbaba és anyukája is jól vannak.

Katalin hercegné kora reggel, még 6 óra előtt érkezett a kórházba, mert beindult a szülés. A készültség a tetőfokára hágott a kórház körül, a királyi család rajongói és az újságírók vakura töltve várták, hogy kihirdessék: megszületett a hercegi pár gyermeke. Élő közvetítés gondoskodott arról, hogy ne maradjon le senki a gólyahírről.
 

Kisfiú érkezett!


És csakugyan, harangszóval tette közhírré a kikiáltó, hogy 11 óra 1 perckor Katalin hercegné fiúgyermeknek adott életet, aki 3827 grammal jött a világra, és a szülést követően mindketten jól vannak.


Fotó: Daily Mail

Harmadik hercegi baba
Katalin hercegnő 2017. szeptember 4-én jelentette be a nagy hírt, miszerint ismét babát vár. A hercegi párnak már van egy kisfia, György herceg, aki 2013. július 22-én született, őt pedig a kis Charlotte követte - a kishercegnő 2015. május 2-án jött világra. Így meglepetésként érte a királyi család rajongóit, hogy egy harmadik gyermekre is vállalkoztak, de annál nagyobb örömmel fogadták a hírt.

Hogy pontosan mikorra volt kiírva Katalin hercegnő, azt a palota nem árulta el. Mindenesetre árulkodó jelnek lehetett tekinteni, hogy a kismama visszavonult a nyilvános szerepléstől márciusban - korábbi terhességeiből kiindulva ezt mindig akkor tette meg, amikor már csak pár hete volt a szülésig.

NYERS Friss! Megszületett Katalin hercegnő és Vilmos herceg 3. gyermeke! Az első fotó a hercegi újszülöttről
Katalin hercegnő várandósan is igazi stílusikon volt

Áprilisban már megindult a készülődés
Így áprilisban már tetőfokára hágott az izgalom. Különösen, amikor a Kensington-palota április 9-én arról tájékoztatott, hogy a hercegnő a londoni St. Mary's kórház Lindo Wing nevű szülészeti magánklinikáján hozza világra a gyermeket, ugyanott, ahol a házaspár első két gyermeke, György herceg és Charlotte hercegnő is született.

Még ugyanazon a napon fémkorlátokat helyeztek el londoni St. Mary's kórház előtti útszakaszon, időlegesen megtiltották a parkolást az épület környékén, és kijelöltek egy helyet a szemközti járdán, ahol a világsajtó képviselői várakozhatnak, amint az udvar bejelenti, hogy Katalin megérkezett a kórházba.

Kisfiú vagy kislány
Egészen a szülésig azt sem lehetett tudni, hogy a hercegi párnak kisfia vagy kislánya lesz-e. A legtöbbek szerint, ha kislányuk születik, úgy az Alice vagy a Mary nevet kapja majd, ha pedig kisfiú, akkor Philip-nek vagy Arthurnak fogják hívni. A hivatalos közlemény szerint még nem döntötték el a baba nevét.

Az ifjú herceg az ötödik a sorban
A legújabb családtag ötödik a trónöröklési sorrendben.



Forrás: ABC, Daily Mail, Facebook/The Royal Family

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.04.10