Most derült ki: leukémiás Caramel kislánya, Szofi! - Az énekes felesége közölte a megrázó hírt a közösségi oldalán

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Most derült ki: leukémiás Caramel kislánya, Szofi! - Az énekes felesége közölte a megrázó hírt a közösségi oldalán Megrázó hírt közölt Caramel felesége, Szilágyi Szilvia április 17-én, kedden este az Instagram oldalán. A népszerű énekes párja a a Heim Pál kórházból jelentkezett be, és elmondta: kislányukat, a 3,5 éves Szofit leukémiával diagnosztizálták. Megrázó hírt közölt Caramel felesége, Szilágyi Szilvia április 17-én, kedden este az Instagram oldalán.

A népszerű énekes párja a a Heim Pál kórházból jelentkezett be, és elmondta: kislányukat, a 3,5 éves Szofit leukémiával diagnosztizálták.
Bejegyzését változtatás nélkül közöljük:

"Borzasztó nehéz leírni e sorokat, de szükségesnek érezzük, nem akarjuk titkolni. Szofit hétfőn, akut limfoid leukémiával diagnosztizálták, a kórházi kezelés azonnal megkezdődött.

Ezzel hirtelen belezuhantunk minden szülő leglidércesebb rémálmába. Azt hittem tudom, mi a pokol, vagyis sejtettem, de a neheze még csak most jön. Nem tudjuk miért, hogyan, és miért pont velünk történt. Egyelőre felfoghatatlan számunkra. Ugyanakkor száz százalékig biztosak vagyunk benne, hogy kicsi lányunk, életünk értelme hamarosan meggyógyul, és még erősebben és egészségesebben folytatja útját az életben.

Kevesen tudják, de a gyermekkori leukémia nagyon jó arányban gyógyítható. Teljesen, minden későbbi következmény nélkül.

Nem vagyunk egyedül, és a számtalan pozitív példa erőt ad. Reméljük, a mi példánk is erőt fog adni másoknak. Egyben nyomatékosan kérünk mindenkit; a rajongókat, a sajtót és ismerőseinket is, hogy ne keressenek. Se telefonon, sem írásban, sem pedig személyesen. Nem fogunk válaszolni, a kéretlen látogatókat pedig, bármilyen jó szándékkal is jönnének, el fogjuk utasítani.

Tudjuk, hogy mindenki jót akar, de nekünk most az az első, hogy összekapaszkodjunk, és gyermekünket minden erőnkkel segítve átvészeljük az előttünk álló nehéz hónapokat. Szofi lelkét, nyugalmát senki és semmi nem zavarhatja. A férjem és a magam nevében is nagyon szépen köszönöm, hogy ezt megértitek és tiszteletben tartjátok!"


Molnár Ferenc Caramel 2011-ben ismerte meg az akkor 17 éves Szilviát, de kapcsolatuk nem tartott sokáig, még ugyanabban az évben szakítottak. Két évvel később azonban újra összejöttek, szerelmük gyümölcse, a kis Szofi 2014. augusztus 28-án jött világra.

Forrás, fotó: Instagram/sylviszilagyi

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.04.17