Megszületett Dwayne Johnson 3. kislánya! Ezzel a gyönyörű üzenettel tudatta az örömhírt a büszke apuka

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Megszületett Dwayne Johnson 3. kislánya! Ezzel a gyönyörű üzenettel tudatta az örömhírt a büszke apuka Dwayne The Rock Johnson, azaz a Szikla ismét apuka lett - ráadásul most már 3 lány édesapja! A kicsi Tia 2018. április 23-án, hétfőn jött világra - erről a színész az Instagramon számolt be. Dwayne The Rock Johnson, azaz a Szikla ismét apuka lett - ráadásul most már 3 lány édesapja! A kicsi Tia 2018. április 23-án, hétfőn jött világra.

Harmadik kislánya születésének örömhírét a Szikla az Instagram oldalán tudatta a rajongókkal. Nem csak egy aranyos fotót posztolt a kis újszülöttről, de szívhez szóló üzenetet is intézett hozzá a közösségi oldalon keresztül.

"A te tested az én testemen. Ez a mi varázserőnk.

Áldottnak érzem magam és büszke vagyok, hogy ismét egy erős kislányt segíthettem a világra.
Tia Gia Johnson a természet erejéből született meg, az anyukája pedig úgy vajúdott és adott életet neki, mint egy igazi rocksztár.

Erős és melegszívű nők kísérték utamat a kezdetektől, ám most, hogy jelen voltam a kis Tia megszületésénél, mégis nehezen találom a szavakat, hogy kifejezzem, mennyire szeretem, tisztelem és a csodálom a páromat, és a világon az összes édesanyát.

Fogadjátok meg szavamat, uraim, és támogassátok a kedvesetek szülés közben, álljatok mellette, ez nagyon fontos... fogjátok a kezét, fogjátok a lábát, tegyetek meg bármit, amire szüksége van.

dwayne johnson üzenete kislányának

De ha valóban meg akarjátok érteni a talán leghatalmasabb és legfontosabb pillanatot, amit az élet valaha is kínál - akkor nézzétek végig, ahogy a gyermeketek a világra jön. Ez az élmény meg fogja változtatni az életeteket, az a tisztelet és csodálat pedig, amit ott megéltek, örökre összeköt majd benneteket.

Drága harmadik és legkisebb lányom, Tiana Gia - fogadom neked, ugyanúgy, ahogy nővéreid, Simone Alexandra és Jasmine Lia születésénél is tettem, hogy számíthatsz rám, hogy szeretni, védeni foglak, vezetlek utadon és mindig megnevettetlek, amíg csak élek.

A te őrült apádnak sok dolga és felelőssége van széles e világban, de a legbüszkébb mindig is arra leszek, hogy a te apukád vagyok."


A 45 éves színésznek a kis Tia már a a második kislánya, aki párjától, Lauren Hashiantól született - első lányuk, Jasmin, 2015 decemberében jött világra. Rajta kívül a sztár egy 16 éves nagylány, Simone Alexandra édesapja - Simone anyukája Danny Garcia, aki 1997 és 2007 között volt a Szikla felesége.

Forrás, fotó: Instagram/therock

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.04.26