Az apukákat is megviseli, ha kisbabájuk születik! Vilmos herceg majdnem bealudt egy hivatalos rendezvényen - Videó

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Az apukákat is megviseli, ha kisbabájuk születik! Vilmos herceg majdnem bealudt egy hivatalos rendezvényen - Videó Bár Vilmos herceg nemesi származású, azért friss apukaként ugyanazokkal a gondokkal küzd, mint bármelyik szülő. Ennek bizonyítéka az az emberi videó is, mely a napokban készült róla. Vilmos herceg néhány napja lett háromgyermekes édesapa - mint ahogy mi is hírt adtunk róla, kisfia 2018. április 23-án, hétfőn jött világra a londoni St. Mary's Kórházban.

Már háromgyermekes apuka
Ám bármilyen gyakorlott apuka is a 35 éves herceg, azért nem szuperember, és bizony megviselik a hétköznapok a kis újszülött (no, meg két kis virgonc kisgyermek) mellett. Ennek legfrissebb bizonyítéka az a videó, mely két nappal a kicsi születése után készült róla, valamint testvéréről és annak menyasszonyáról.

Az apukákat is megviseli, ha kisbabájuk születik! Vilmos herceg majdnem bealudt egy hivatalos rendezvényen - Videó

Két nappal a kisfiú születése után már hivatalos eseményen jelent meg
Az illusztris vendégek április 25-én az Anzac Day elnevezésű ausztrál nemzeti ünnep tiszteletére rendezett megemlékezésen vettek részt a Westminster apátságban. Ám míg Harry herceg és Meghan Markle látszólag kipihentek voltak, addig szegény Vilmos hercegnek meggyűlt a baja a kialvatlansággal.

Csaknem bealudt a friss apuka
A róla készült videó tanúsága szerint erősen küzdött, hogy be ne aludjon, és többször is elbóbiskolt egy pillanatra. Természetesen a felvétel felkerült az internetre, az emberek viszont szerencsére pozitívan reagáltak rá - aki pedig szülő, az együttérzéséről biztosította a herceget, sőt, akadt, aki azt is felidézte, hogy annak idején, a kisbabás időszakban milyen helyzetben szunyókált el.

"Bármilyen címet is viselsz, friss szülőnek lenni bizony kemény meló" - foglalta össze egy twitterező a lényeget.

Nézd meg a videót!



Olvasd el ezt is!
Íme, az első fotók Katalin hercegnőről és újszülött kisfiáról »

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.04.27