A szülésig nem tudta a lány, hogy babát vár! Akkor derült ki, amikor hasfájással hívta a mentőket

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


A szülésig nem tudta a lány, hogy babát vár! Akkor derült ki, amikor hasfájással hívta a mentőket Furcsa, ám szerencsésen végződő riasztásról számolt be az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán. Egy fiatal lány riasztotta őket Baranya megyében, mert napok óta fájt a hasa - kiderült, hogy terhes, és meg is szült. Furcsa, ám szerencsésen végződő riasztásról számolt be az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán.

Fájt a hasa, és nem múlt el
Mint kiderült, Baranya megyében egy fiatal lány riasztotta a mentőket azzal, hogy hasi fájdalmakkal küzd. Bár a háziorvosánál már járt, de sajnos a panaszai nem szűntek, így kérte a mentők segítségét.

Kiderült, hogy babát vár
A mentők kiérkezvén elkezdték a vizsgálatot, ám ekkor nem várt fordulat következett be - kiderült, hogy a lány várandós, sőt, meg is született a pici, amíg a mentősök ott voltak! A lánynak állítólag fogalma sem volt arról, hogy babát várt az elmúlt hónapokban...



Újra kellett éleszteni a picit
A mentősök döbbenetébe némi riadalom is vegyült, a pici ugyanis nem sírt fel, így azonnal megkezdték az újraélesztését. Fél perc elteltével a kis újszülött megmozdult, levegőt vett és hangos sírásba kezdett.

Végül az anyát - aki nem is tudta, hogy terhes - mentőhelikopter, az újszülöttet pedig koraszülött mentőegység szállította ellátás után kórházba.

Forrás, fotó: Facebook/Országos Mentőszolgálat

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.05.15