Pókemberként mászott meg 4 emeletet a férfi, hogy megmentsen egy kisfiút! A picit egyedül hagyták otthon a szülei

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Pókemberként mászott meg 4 emeletet a férfi, hogy megmentsen egy kisfiút! A picit egyedül hagyták otthon a szülei Megmentett egy járókelő egy negyedik emeleti balkonról kilógó gyereket Párizsban: a férfi a ház külső falán az erkélyekbe kapaszkodva mászott fel és kapta el a négyéves kisfiút, aki a negyedik emeleti erkély korlátját szorítva az utca felé kifelé függött. Megmentett egy járókelő egy negyedik emeleti balkonról kilógó gyereket Párizsban: a férfi a ház külső falán az erkélyekbe kapaszkodva mászott fel és kapta el a négyéves kisfiút, akinek az apját őrizetbe vették - adta hírül az MTI 2018. 05. 27-én.

Az alig félperces jelenetet, amelyen az látszik, hogy egy férfi puszta kézzel mászik fel egy ház falán a balkonokba kapaszkodva egy gyerekért, aki a negyedik emeleti erkély korlátját szorítva az utca felé kifelé függ, elképedt járókelők mobiltelefonjaikkal rögzítették szombat este Párizs egy északi kerületében. 
 

Megmentett egy járókelő egy negyedik emeleti balkonról kilógó gyereket Párizsban


A közösségi oldalakra felkerült videót azóta több mint 3 millióan látták, a gyereket megmentő férfiról hősként beszélnek a francia televíziók. 

"Szerencsére épp volt a környéken egy jó kondícióban lévő ember, akinek volt bátorsága felmenni a gyerekért" - mondták a tűzoltók, akiket szombat este 9 óra előtt riasztott egy nő Párizs XVIII. kerületében. Vele párhuzamosan egy férfi is hívta a rendőröket, hogy panaszt tegyen a gyerek apjára. 

A szülők magára hagyták a lakásban a kisfiút
A rendőrség első vizsgálatai azt állapították meg, hogy a gyerek szülei nem voltak otthon, amikor a tűzoltók kiértek a helyszínre. A gyereket megmentő férfit és a kisfiút egy közeli kórházba szállították rutinvizsgálatokra. A férfi a térdét fájlalta, a gyerek sokkos állapotba került, de már mindketten jól vannak - közölték a tűzoltók. 

Épp focimeccset nézett a megmentő
A hős megmentőt Mamoudou Gassamának hívják, barátaival egy görög étteremben nézte a labdarúgó Bajnokok Ligájának döntőjét, amikor kiáltásokat hallott az utcáról. 
"Rengeteg embert láttam kiáltozni, az autók dudáltak. Kimentem és láttam a gyereket, aki majdnem leesett a balkonról" - mondta a férfi a BFM hírtelevíziónak. "Nagyon szeretem a gyerekeket, nem szerettem volna, hogy baj történjen vele. Odafutottam és felmértem, mi lehet a megoldás megmenteni (...) Hála Istennek megmentettem" - tette hozzá a fiatalember, aki néhány pillanat alatt eldöntötte, hogy nincs más megoldás, mint felmászni a gyerekért. 

Szülői kötelesség elmulasztásával vádolják a gyermek apját
A gyerek apját a rendőrség őrizetbe vette szülői kötelesség elmulasztásának gyanújával, a gyereket az ügyészség a gyerekvédelmi hatóság egyik befogadó intézményében helyezte el.


Forrás: Youtube

Forrás: MTI
Fotó: Youtube

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.05.28