A színházban indult be a szülés! Pokorny Lia előadását szakította félbe egy kismama, mert elfolyt a magzatvize

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


A színházban indult be a szülés! Pokorny Lia előadását szakította félbe egy kismama, mert elfolyt a magzatvize Nem mindennapi előadásra váltott jegyet az, aki szombaton este beült a Centrál Színház: Dolgok, amikért érdemes élni című darabjára - egy kismama a darab közepén távozott a színházból, mert elfolyt a magzatvíz. Nem mindennapi előadásra váltott jegyet az, aki szombaton este beült a Centrál Színház: Dolgok, amikért érdemes élni című darabjára, értesült a Bors.

Az előadás közben folyt el a magzatvíz
Az egyszemélyes, improvizációkra épülő mű főszereplője Pokorny Lia, aki - a szerep szerint - éppen a sorok között sétált valamikor a darab közepe táján, amikor is egy házaspár hirtelen felállt, és kiment. Persze nem a darabbal volt problémájuk, távozásuk oka az volt, hogy a hölgynél beindult a szülés!

- A hölgy kedvesen mentegetőzött: bocsánat, elfolyt a magzatvíz. Próbált megnyugtatni, hogy nem az első gyerek, már rutinosak. Ez egy improvizációs előadás, de erre még én sem számítottam. Ilyen a praxisunkban még nem történt - idézte fel a színésznő a Borsnak, hozzátéve, nagyon drukkolt nekik, hogy minden rendben menjen.

A színházban indult be a szülés! Pokorny Lia előadását szakította félbe egy kismama, mert elfolyt a magzatvize

Még aznap meg is született a baba
Sőt, a színház azt is kinyomozta, ki volt a pár - mint kiderült, pár órával később, még aznap este megszületett a kisbabájuk.

A lap a kismamát is elérte, aki elárulta, eredetileg június 20-ra volt kiírva, így elméletileg még három hetük volt a szülésig - de a pici, úgy tűnik, nem akart tovább várni.

- Hallottuk, hogy mennyire jó ez a darab, nem akartuk kihagyni. Az orvosommal még viccelődtünk is, mi lesz, ha pont akkor, 2-án indul be a szülés. Azt mondta, semmi gond, aznap ügyeletes – mesélte el az anyuka.

Hogy megtudhassák, mi lett a darab vége, a mű producere, Bereczki Zoltán meghívta az immár kétgyermekes házaspárt a következő előadásra.

Forrás: Bors
Fotó: Facebook/Pokorny Lia Official Fanclub

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.06.06