Farkasházi Réka megmutatta 2 hetes kisbabáját! Az első fotók az újszülött Tamaráról és anyukájáról

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Farkasházi Réka megmutatta 2 hetes kisbabáját! Az első fotók az újszülött Tamaráról és anyukájáról Farkasházi Rékának két hete született meg a kislánya, mellette már van két nagyobb gyermeke, a 14 éves Benjamin és a 9 éves Rebeka. Nézd meg, milyen aranyos képeket posztolt a színésznő a piciről! Farkasházi Réka 2018. június 4-én adott életet harmadik gyermekének. A pici lányról most először mutatott képeket a színésznő.

Már három gyermek édesanyja
Farkasházi Réka, akit az ország a Barátok közt Mónikájaként ismert meg, immáron háromgyermekes édesanya. A színésznő 2001-ben ment hozzá Sárközy Bencéhez, tőle született két nagyobbik gyermeke - Benjamin 14, Rebeka pedig kilencéves - és a kis Tamara is.

Cuki képeket posztolt
A pici lány édesanyja most, több mint két héttel a szülés után mutatott képeket a csöppségről - igaz, egyelőre csak hátulról, de ezeken is látszik, hogy igazi kis hajasbaba.

Farkasházi Rékának megmutatta 2 hetes kisbabáját! Az első fotók az újszülött Tamaráról és anyukájáról

"Két hete és egy napja születtem háromgyerekes anyává. Még feldolgozás alatt van a szülés és sok új élmény. Erre (is) való a gyermekágy. Igyekszem pihenni és nem siettetni semmit. Élvezni ezt a nyugalmat, amit Tamara hozott magával. Szerencsésen alakult, hogy a két nagyobbik gyerekem is itthon lehet velünk, most hogy vége a sulinak. Szép lassan nagycsaláddá vál(t)unk.

A karikák a szemem alatt teljesen eredetiek. :) Kockás hasat sem fogok villantani mostanában. :) De nagyon jól érzem magam a bőrömben. Rájöttem, hogy milyen erős tudok lenni, ha kell. Nagyon jó érzés a jelenben lenni, nem a holnapot hajtani. Ez a kislány nagy tanítómester!" - írta a poszthoz.



Forrás, fotók: Facebook/Reka Farkashazi

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.06.20