Eltűnt egy 9 éves kisfiú Budapesten! Ezt a személyleírást adta meg róla a rendőrség

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Eltűnt egy 9 éves kisfiú Budapesten! Ezt a személyleírást adta meg róla a rendőrség Eltűnt egy 9 éves kisfiú, közölte a rendőrség, a keresésére tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre. A kisfiúról részletes személyleírást és fotót is közöltek. Eltűnt egy 9 éves kisfiú, közölte a police.hu, a keresésére tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Eltűnt egy 9 éves kisfiú Budapesten! Ezt a személyleírást adta meg róla a rendőrségSzeleczki Norbert a rendőrség információi szerint 2018. június 24-én egy 14. kerületi gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések nem vezettek eredményre.

Így néz ki az eltűnt kisfiú
Az eltűnt kisfiú körülbelül 130-140 centiméter magas, vékony testalkatú, fekete, rövid hajú fiú.  

Ha láttad, így jelentheted be!
A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy ha a képen látható Szeleczki Norbertet felismered, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezel, akkor - akár névtelenül - tegyél bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Olvasd el ezt is!
Miért tűnik el olyan sok gyerek Magyarországon? Elmondjuk az okokat »

Forrás, fotó: police.hu

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.06.25