54 évesen ismét anya lett Brigitte Nielsen! - Már a nevét is elárulták az újszülött kislánynak

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


54 évesen ismét anya lett Brigitte Nielsen! - Már a nevét is elárulták az újszülött kislánynak Megszületett Brigitte Nielsen gyermeke! A nagy hírt a színésznő-modell és férje közleményben tudatták az amerikai People magazinnal. Megszületett Brigitte Nielsen gyermeke! A nagy hírt a színésznő-modell és férje közleményben tudatták az amerikai People magazinnal.

Brigitte Nielsen és férje, Mattia Dessi közös gyermeke, a kis Frida 2300 grammal, 2018. június 22-én, pénteken jött világra Los Angelesben.

- Határtalan az örömünk, hogy végre e világon üdvözölhetjük csodaszép kislányunkat. Hosszú út vezetett idáig, de megérte - írták.

Már 5 gyermeke van
Brigitte Nielsen a nyolcvanas évek bombázója volt, akit a közönség olyan filmekből ismerhet, mint a Vörös Szonja, a Kobra vagy a Beverly Hills-i zsaru 2. A sztár immáron ötödszörre lett édesanya, ráadásul éppen az ötödik férjétől.



A kicsi lány mellett van már négy felnőtt fia is: első gyermeke, Julian Winding első férjétől született 1984-ben - a férfival alig egy évig voltak házasok.

Másodjára Sylvester Stallonéhez ment hozzá, de vele 19 hónapig tartó házasságuk alatt nem lett közös gyermekük.

A sztár második fiának édesapja Mark Gastineau amerikaifoci-játékos - Killian Marcus Gastineau 1989-ben jött világra.

1990 és 1992 között Brigitte Nielsen Sebastian Copeland rendező-fotográfus felesége volt, de tőle sem született gyermeke - ellenben a negyedik férjével, Raoul Meyerrel két közös fiuk lett: Douglas Aaron 1993-as, Raoul Jr. pedig 1995-ös születésű.

54 évesen ismét anya lett Brigitte Nielsen! - Már a nevét is elárulták az újszülött kislánynak

Jelenlegi férje a nála 15 évvel fiatalabb Mattia Dessi, akivel 2006-ban kötött házasságot, és most, 12 évvel később világra jött szerelmük gyümölcse.

Utolsó pillanatig titkolta
Brigitte Nielsen egyébként szinte az utolsó pillanatig titkolta, hogy babát vár - csak májusban posztolt magáról pocakos fotót az Instagram oldalára, bejelentve, hogy a családja ismét bővül.

Forrás: People, Wikipédia
Fotók: Instagram/realbrigittenielsen

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.06.25