Van otthon megunt plüssmaci, kisautó? Beteg gyerekeknek szerezhettek vele örömet! - A Gyermektraumatológia kérése

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Van otthon megunt plüssmaci, kisautó? Beteg gyerekeknek szerezhettek vele örömet! - A Gyermektraumatológia kérése Megható segítségkérő bejegyzés akadt az utunkba a Facebookon a Baleseti Központ Gyermektraumatológiájáról, és mivel a kezdeményezést mi is fontosnak tartjuk, ezért megosztjuk most veletek. Megható segítségkérő bejegyzés akadt az utunkba a Facebookon, és mivel a kezdeményezést mi is fontosnak tartjuk, ezért megosztjuk most veletek.


 

Játékokat kér a Baleseti Központ Gyermektraumatológiája


Akinek módjában áll, akár már a használaton kívüli, jó állapotú játékokat odaadni, annak nagyon megköszönik a segítséget. Elmondásuk szerint jelenleg másra nincs szükségük, csupán játékokra a kis baleseteseknek.

A bejegyzésük szövege:
"Kedves Hozzátartozók!
A kincses ládánk ismét megüresedett, ezért szívesen fogadnánk játékokat, amiket a gyermekek haza tudnak vinni pl: plüssök, kisautók, apró mütyürök stb... ( könyveket, társasjátékokat kevésbé)
A címünk: 1081. Budapest Fiumei út 17., 4. emelet Gyermekosztályra bármikor behozható.
Előre is köszönjük!"

A játékokat akár személyesen, akár postán is el lehet juttatni a kórházba.

 

FRISSÍTÉS: A felhívást nagy érdeklődés övezte, erre július 11-én reagált a Traumatológia a Facebook-oldalán:

"Kedves játék adományozók!
Köszönjük ezt a nagyon sok játékot amit hozzánk eljuttattak, több mint 8000 megosztás érkezett 1 hét alatt a felhívásunkra, ami sok sok embert elért, és rengetek játékot hoztak/küldtek nekünk. Sajnos nem voltunk felkészülve ennyi játék fogadására, így nincs már szabad helyünk ahol tárolhatnánk őket, ezért egyelőre felfüggesztenénk a felhívásunk. Amik már postázva lettek játékok vagy összekészítve csak eljuttatásra várva azt természetesen szívesen és hálával fogadjuk. Mindenkinek nagyon köszönjük ezt az összefogást, amit ebben az egy hétben tapasztaltunk!"

Forrás. Facebook / Gyermektraumatológia Baleseti Központ

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.07.11