Friss! Megszületett Nyári Dia kisfia! A Barátok közt Hannája fotót is mutatott a kis újszülöttről

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Friss! Megszületett Nyári Dia kisfia! A Barátok közt Hannája fotót is mutatott a kis újszülöttről Nyári Dia édesanya lett! A Barátok közt sztárja a közösségi oldalán osztotta meg az örömhírt, és egy cuki fotót is posztolt a kis újszülöttről. Nyári Dia édesanya lett! A Barátok közt sztárja a közösségi oldalán osztotta meg az örömhírt, és egy cuki fotót is posztolt a kis újszülöttről.

Megszületett a kis Zétény Bertalan
Nyári Dia és párja, Kovács Dániel kisbabája 2018. július 16-án született, és a színésznő posztjából az is kiderült, hogy a Kovács Zétény Bertalan nevet kapta büszke szüleitől. A 24 éves sztár így osztotta meg az örömhírt a Facebookon - kattints ide a fotóért »
Ide kattintva a színésznő Instagram posztjához jutsz »

Elmaradt az esküvő, jött a baba
A 24 éves színésznő két éve alkot párt az MTVA sportriporterével, és a tavalyi Story gálán mutatkoztak először a nagy nyilvánosság előtt. Bár az esküvőt is tervezgették már, úgy tűnik, először a szülőséggel ismerkednek, majd csak azután jöhet valamikor a hivatalos ceremónia.

A családjukkal egyébként még tavaly decemberben osztották meg az örömhírt, hogy kisbabájuk lesz, majd idén januárban egy bulvármagazinban jelentek meg az első pocakos fotók.

8 évig játszott a Barátok köztben
Nyári Dia 16 évesen került a Barátok köztbe, a tévénézők Holman Hanna szerepében ismerhették meg - végül 8 év után, 2018 május végén búcsúzott el a stábtól, hogy a várandósság utolsó hónapjaiban születendő kisfiára koncentrálhasson. Szerepe szerint baleset érte, ami miatt kerekesszékbe kényszerült, ezért úgy döntött, Olaszországba megy, Claudiához, és ott próbálja kezeltetni magát.

Forrás, kezdőfotó: Facebook/Nyári Diána

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.07.18