Egy második emeleti ablakból lógott ki két kisbaba! - A járókelők próbálták megmenteni őket

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Egy második emeleti ablakból lógott ki két kisbaba! - A járókelők próbálták megmenteni őket A videó múlt héten Chicagóban készült, a piciket pedig egy járókelő látta meg, ahogy egy második emeleti ablakból lógott a pelenkás popsijuk kifelé. Elképesztő felvétel került fel a napokban az internetre, melyen az látszik, hogy két totyogós kisgyerek lóg ki egy emeleti ablakból.

Egy emeletes ház ablakából lógtak ki
Mint kiderült, a videó múlt héten Chicagóban készült, a piciket pedig egy járókelő látta meg, ahogy egy második emeleti ablakból lógott a pelenkás popsijuk kifelé.



A járókelők próbálták megmenteni őket
A szemtanúk közül valaki rögtön hívta a 911-et, az ablak alatt összegyűlt néhány ember pedig a kezeit nyújtogatta, hogy ha valamelyik kisgyermek lepottyan a 6 méteres magasságból, akkor el tudja kapni.

Nézd a videót!



Végül állítólag egy, a házban lakó férfi hozta ki a létráját, és emelte be az ablakon a kicsiket (ez a rész a videón már nem látszik). A Chicagói Rendőrség szerint egy felnőtt is tartózkodott a lakásban, de ő nem vette észre, mi zajlik éppen a szobában, ahol a kétéves gyerekek tartózkodtak.

A gyámügy vizsgálódik
Bár a két kisgyermek sértetlenül megúszta, a gyámügy vizsgálatot indított gondatlanság ügyében - amíg a vizsgálat nem zárul le, addig a kicsik egy rokonuknál lesznek.

Forrás, fotó: nbccchicago.com, insideedition.com

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.07.20