A sínek fölé feküdt a kisfiú a vasútállomáson, az apukája meg csak nézte! - Szerinte nem volt veszélyben a fia

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


A sínek fölé feküdt a kisfiú a vasútállomáson, az apukája meg csak nézte! - Szerinte nem volt veszélyben a fia Nagy felháborodást keltett a napokban az a fotó, amit egy vasúti alkalmazott készített egy apukáról és a gyermekeiről, és kiposztolta a Twitteren. Az apuka most reagált a sértő kommentekre. Nagy felháborodást keltett a napokban az a fotó, amit egy vasúti alkalmazott készített egy apukáról és a gyermekeiről, és kiposztolta a Twitteren.

Mint a képen látható, a hatéves fiú a Trowbridge vasútállomás peronján fekszik, és a feje már lelóg a peronról - ez pedig a fotót készítő vasutas, Tim Brown szerint rendkívül veszélyes.

A férfi bevallása szerint teljesen kiakadt, amikor meglátta a kisfiút a peronon hasalni.



- Egyszerűen alig hittem a szememnek. Beszéltem az apával, aki azt mondta, hogy de hát nem is jön vonat. Mire én felhívtam a figyelmét, hogy attól még lehet tehervonat, vagy üres szerelvény, esetleg menetrenden kívüli járat, amiről nem tud, de ő csak annyit válaszolt, hogy a következő vonat 16:38-kor jön, ne aggodalmaskodjak - idézte fel a Wiltshiretimes-nak.

A Brit vasúttársaság szóvivője az eset kapcsán felhívta a figyelmet, előfordul, hogy olyan vonatok is áthaladnak egy állomáson, melyek nem szerepelnek az információs táblán, ezért nem véletlenül van a sárga vonal a peronon, és nem véletlenül kérik, hogy mindenki tartózkodjon mögötte.

Így védekezik az apuka
Mivel az édesapa a közösségi médián kapott hideget és meleget is, hogy milyen felelőtlen és hogy mennyire nem törődik a gyerekével, kénytelen volt megvédeni magát a fúriaként rá támadó online seregtől, így felvállalta magát, és a brit Metro újságban mondta el az álláspontját.

Ian Stanton kifejtette, szerinte a fotót készítő férfi pusztán egy fontoskodó alkalmazott, és úgy véli, a fia egy pillanatig sem volt veszélyben. Onnan, ahol ő állt, teljesen be lehetett látni az állomást és az információs táblát is, így látta volna (meg amúgy is kiírják), ha bárhonnan is vonat közelít.

- A gyerekeimmel Bath-ba tartottunk, a fesztiválra, a vonatunk pedig késett. Azt tudni kell, hogy Devon, a fiam nagyon kíváncsi alkat, és mindenképpen szeretett volna az állomásról egy kis kavicsot vagy fadarabot emlékbe. Mondtam neki, hogy ez nem annyira jó ötlet, de megkért, hogy csak egy picit hadd nézzen körül a síneknél. Az egész nem tartott tovább fél percnél, a fotó is ekkor készült rólunk - mesélte.

Azt is hozzátette, hogy azok, akik csupa rosszat kommenteltek róla, ott sem voltak - aki pedig jól ismeri őt és a gyerekeit, az pontosan tudja, hogy sosem sodorná veszélybe őket.

Olvasd el ezt is!
A földre rakta az anyuka a kisbabáját, hogy mobilozhasson - Elítéled, amit tett? Olvasd el előbb, mit mondott a fotóról! »

Forrás, fotó: wiltshiretimes.co.uk, metro.co.uk

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.07.24