Egy négyéves kislányt és az édesanyját gázolták el Keszthelyen! A zebrán mentek át, amikor elütötték őket

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Egy négyéves kislányt és az édesanyját gázolták el Keszthelyen! A zebrán mentek át, amikor elütötték őket A rendőrség értesülései szerint egy személyautó két gyalogost gázolt el a Lovassy utca és az Ady út kereszteződésében. A négyéves kislány súlyos sérüléseket szenvedett, édesanyja csak könnyebben sérült meg. A rendőrség értesülései szerint egy személyautó két gyalogost gázolt el a Lovassy utca és az Ady út kereszteződésében.

A police.hu-n megjelent közleményben azt írták, hogy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt a mai napon (2018. július 26-án) háromnegyed 11-kor Keszthelyen, a Lovassy utca és az Ady út kereszteződésében. Eddig még tisztázatlan okok és körülmények között egy személygépkocsi elgázolt két gyalogost.



A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-nek pontosított: mint kiderült, a két gyalogos egy négyéves kislány és az édesanyja volt, akik a zebrán, szabályosan akartak átmenni az úton, amikor egy német rendszámú autó elütötte őket.

Annyit tudni, hogy a kislányt mentőhelikopterrel Budapestre szállították súlyos, életveszélyes sérülései miatt, édesanyja csak könnyebb sérüléseket szenvedett.

Forrás: MTI, Police.hu
Fotó: Pixabay (illusztráció)

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.07.26