Friss: Először mutatta meg kisfia arcát Eva Longoria! Egy magazin címlapjáról integet a kis Santiago Enrique

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Friss: Először mutatta meg kisfia arcát Eva Longoria! Egy magazin címlapjáról integet a kis Santiago Enrique Rengeteg címlapról mosolygott már a rajongókra Eva Longoria. De a 43 éves színésznő most először pózolt kisfiával egy magazin címlapján. Eva Longoria az átlagosnál később, 43 éves korában lett először édesanya, és úgy tűnik, most teljesedett ki igazán az élete.

Rengeteg címlapról mosolygott már a rajongókra Eva Longoria. De a 43 éves színésznő most először pózolt kisfiával egy magazin címlapján - fotójuk a kétéves jubileumát ünneplő Hola! USA ünnepi számát díszíti.

Először mutatta meg két hete született kisfiát Eva Longoria! Egy magazin címlapjáról integet a kis Santiago
A kis Santiago és híres anyukája

A címlapon a színésznő csupa fehér ruhában, a fotó készültekor 2,5 hetes kisfia pedig babakék rugdalózóban látható - a fotó érdekessége, hogy a fényképész elkapta azt a pillanatot, amikor a kis újszülött éppen integetésszerű kézmozdulatot tett.

- Hát itt van végre! Ezennel Santiago Enrique Baston üdvözletét küldi az egész világnak! Már alig vártam, hogy megoszthassam veletek ezt a fotót - írta a kép mellé a sztár az Instagramján.

Már 6 hetes a kisfiú
Az egykori Született feleség 2018. június 19-én adott életet első gyermekének, aki a Santiago Enrique nevet kapta, és a jelek szerint boldogabb nem is lehetne. Boldog házasságban él férjével, Jose Pepe Bastónnal és már egy ideje gyakorolja a gyermeknevelést, hiszen a férfinek három nagyobb gyermeke van a korábbi kapcsolatából.

Először mutatta meg két hete született kisfiát Eva Longoria! Egy magazin címlapjáról integet a kis Santiago
Férjével, még a szülés előtt

Eva Longoria a magazinban egyebek közt elmeséli, hogy három nevelt gyermeke, Natalia, Mariana és José már az első pillanattól odavoltak kisöccsükért és igyekeztek abban segíteni, amiben csak tudtak. Sőt, még a kicsi nevének kiválasztásakor is buzgólkodtak!


A piciről eddig csak ilyen bújós képet mutatott

A színésznő egyébként most nyaralását tölti a családjával, melyről az Instagram-oldalán is osztott már meg képeket. Bár a fotókhoz nem írta oda, hol készültek, a lelkes rajongók kikövetkeztették, hogy valószínűleg a Bahamákon pihennek. A fotók amúgy nagyon szolidak, a sztáron kívül sem a gyerekei, sem a férje nincs rajtuk, bár ez jellemző Eva Longoria egész Instagram oldalára.

Olvasd el ezt is!
Megszületett Eva Longoria első gyermeke - Ezt a fotót posztolta újszülött kisfiáról »

Forrás: Dailymail.co.uk
Fotók: Instagram/Eva Longoria

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.08.02