Friss: Kiss Ramóna babát vár! A 33 éves színésznő büszkén mutatta meg gömbölyödő pocakját az Instagramján

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Friss: Kiss Ramóna babát vár! A 33 éves színésznő büszkén mutatta meg gömbölyödő pocakját az Instagramján Kiss Ramóna babát vár! A színésznő és műsorvezető az Instagram oldalán jelentette be a nagy hírt tegnap este és egy aranyos pocakos fotót is mellékelt az örömhír mellé. Úgy tűnik, tele van a sztárvilág várandós kismamákkal. Csobot Adél nemsokára kétszeres anyuka lesz, Görög Zita harmadik kisbabáját várja, most pedig Kiss Ramóna is beállt a sorba.

Kiss Ramóna babát vár! A színésznő és műsorvezető az Instagram oldalán jelentette be a nagy hírt tegnap este és egy aranyos pocakos fotót is mellékelt az örömhír mellé.

Friss: Kiss Ramóna babát vár! A 33 éves színésznő meg is mutatta gömbölyögő pocakját az Instagram oldalán

A 33 éves sztár évekig a Barátok közt állandó szereplője volt, Szentmihályi Zsófit alakította 2002-től kis kihagyással 2018-ig. 2017 óta pedig több népszerű műsor műsorvezetőjeként is láthatták a nézők, mint az X-Faktor vagy a Celeb vagyok, ments ki innen!.

Kiss Ramóna másfél éve nagy szerelemben él Lékai Máté kézilabdázóval, aki fél évvel a megismerkedésük után már meg is kérte a kezét. Bár a színésznő korábban a Hot! magazinnak azt nyilatkozta, hogy először jön az esküvő, utána a gyerek, úgy tűnik, mégiscsak felborult a sorrend - de ezt valószínűleg cseppet sem bánják.

Forrás, fotó: Instagram/ramona_kiss

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.08.07