A saját anyja erőszakolta meg és árulta pedofiloknak a kisfiút! Több mint két évig nem tettek semmit a hatóságok

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


A saját anyja erőszakolta meg és árulta pedofiloknak a kisfiút! Több mint két évig nem tettek semmit a hatóságok A német kriminalisztika történetének egyik legsúlyosabb gyermekbántalmazási ügyében a freiburgi tartományi bíróság a most 10 éves áldozat édesanyját 12 év és hat hónap szabadságvesztésre ítélte. A német kriminalisztika történetének egyik legsúlyosabb gyermekbántalmazási ügyében a freiburgi tartományi bíróság a most 10 éves áldozat édesanyját 12 év és hat hónap szabadságvesztésre ítélte.

Az anyát és élettársát is elítélték
A 48 éves anya élettársát, egy 39 éves férfit korábban már elítélték szexuális bűncselekmény miatt: 2009-ben egy tízéves kislányt becsalogatott egy kukoricásba, és ott megerőszakolta.

A férfi most 12 év börtönbüntetést kapott, melyet határozatlan idejű szabadságvesztést jelentő, úgynevezett biztonsági őrizet követ majd.

Több mint két éven át tartottak a kisfiú szenvedései
A bíróság szerint bizonyítást nyert, hogy az anya és az élettársa a kisfiút 7 éves kora óta több mint két éven keresztül lelkileg és fizikailag is bántalmazta, róla szexuális tartalmú felvételeket készített, és pénzért cserébe kiszolgáltatták pedofiloknak is az internet sötét oldalán, a Darkneten, ami a drogkereskedők és pedofilok paradicsoma.

A gyerek "szolgálataiért" cserébe a tettesek mintegy 42 500 Eurót zsebeltek be, a nyomozás legalább 60 esetről tud, amikor a kisfiút kiszolgáltatták a szexuális ragadozóknak. Az összeget most vigaszdíjként vissza kell fizetniük a kisfiúnak.


Az anya és élettársa a tárgyaláson

Mindent rögzítettek
Mivel csaknem valamennyi bűncselekményt rögzítették, és a videófelvételeket terjesztették, így könnyű volt rájuk bizonyítani a szörnyűségeket. Bűncselekményeket követtek el egy hároméves kislány sérelmére is - egyes hírek szerint a pedofil cselekmények első áldozata ez a kislány volt -, akit egy időben a nő ismerőse a gondozására bízott.

A németeket sokkolta a hír
A német közvéleményt sokkolták a történtek: már eleve egy gyermek ellen elkövetett erőszak borzalmas, de hogy ezt a saját édesanyja kövesse el, efölött nem könnyű napirendre térni. Ráadásul a kisfiú szenvedéseinek sokkal korábban is véget lehetett volna vetni, ha a hatóságok jobban résen vannak: állítólag a fiú egyszer már a látóterükbe került és ki is emelték a családból, később - érthetetlen módon - mégis visszakerült az anyjához.

"Attól féltem, elhagy, ha nem teszem meg"
Az anya egyébként a nyolc hétig tartó zárt tárgyalás alatt nagyon szűkszavúnak bizonyult - bár tettét elismerte, arra derült fény, milyen belső motiváció késztette ilyen szörnyűségek elkövetésére. Csak annyit mondott, eleinte kevésbé lelkesedett az erőszakért, de aztán félt, hogy az élettársa nehogy emiatt otthagyja. Élettársa szintén nem tagadott semmit, sőt, részletesen beszámolt a cselekedetekről.

Az üggyel összefüggésben további hat embert is elfogtak és bíróság elé állítottak.

A kisfiút nem citálták bíróság elé: miután fény derült a történtekre, azonnal kiemelték a családból és nevelőszülőkre bízták.

Forrás: MTI, Focus.de
Fotó: Focus.de

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.08.07