Megszületett Csobot Adél és Istenes Bence második gyermeke! Már fotó is készült a kisfiúról, aki különleges nevet kapott

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Megszületett Csobot Adél és Istenes Bence második gyermeke! Már fotó is készült a kisfiúról, aki különleges nevet kapott Csobot Adél 2018. augusztus 10-én szülte meg második gyermekét, aki Nátán kistestvére lett. Az örömteli hírt az énekesnő és párja is az Instagram-oldalukon jelentették be, egy-egy cuki fotó kíséretében. Megszületett Csobot Adél és Istenes Bence második gyermeke! A pici fiú érkezését az énekesnő és párja is az Instagram-oldalukon jelentették be, egy-egy cuki fotó kíséretében.

Csobot Adél és Istenes Bence rajongóinak bizonyára örömteli hír, hogy 2018. augusztus 10-én, pénteken megszületett a magyar sztárpár második gyermeke, aki szintén kisfiú.

Az Instagramon jelentették be az örömhírt
Az örömhírt az aktív közösségi életet élő sztárpár az Instagramon jelentette be, mindketten tündéri fotót is mellékeltek a kicsi fiúról.

Istenes Bence ezt írta: "ÁDIN ON BOARD <3 <3 <3 Nagyon vártunk már kisfiam!!! Hála Istennek egészséges a kis kukac és édes mint az apja. Anyuci pedig most is egy hős volt, köszönöm Neked szerelmem"


Instangram/benstenes

Csobot Adél pedig így közölte az örömhírt: "A mi csodálatos második kisfiúnk, Ádin megérkezett eme világra! Isten hozott téged édes kisfiam! Büszkén jelentem: 4 tagú család lettünk!!! Waaa!!!"


Instagram/csobotadel

Különleges nevet kapott
A posztjaikból az is kiderült, hogy a pici fiúcska az Ádin nevet kapta. A név nagyon ritka hazánkban, héber-angol eredetű, jelentése pedig: finom, kedves.

A 24 éves énekesnő és párja még márciusban jelentették be, hogy ismét gyermeket várnak, és az is kiderült, másodjára is kisfiuk születik majd. Bár Istenes Bence Németországban kapott munkalehetőséget - az ottani X-Faktor egyik műsorvezetője lesz -, a pár mindenképpen azt szerette volna, hogy második gyermekük is - csakúgy, mint 2016-ban a nagytestvérke, Nátán - egy budapesti kórházban szülessen.

A Blikk információi szerint egyébként a szülésnél minden rendben zajlott, a 24 éves énekesnő már vasárnap elhagyhatta a kórházat.

Forrás, fotók: Blikk, Instangram/benstenes, Instagram/csobotadel

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.08.13