Eltűnt egy 12 éves kislány Budapesten, péntek óta nem találják! - Ezt a személyleírást adta meg róla a rendőrség

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Eltűnt egy 12 éves kislány Budapesten, péntek óta nem találják! - Ezt a személyleírást adta meg róla a rendőrség A rendőrség az állampolgárok segítségét kéri a 12 éves Bíró Erika eltűnése ügyében. A lány 2018. augusztus 24-én XXI. kerületi otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A rendőrség az állampolgárok segítségét kéri. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 12 éves Bíró Erika eltűnése ügyében.
 

Eltűnés miatt keressük Bíró Erikát

 
Eltűnt egy 12 éves kislány BudapestenPéntek óta nem tudni, hol van
A lány 2018. augusztus 24-én a 21. kerületi otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A kislány személyleírása
Bíró Erika 140 centiméter magas, vékony testalkatú, barna szemű, szőkésbarna vállig érő egyenes hajú.

Ha láttad a kislányt, értesítsd a rendőrséget
A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Bíró Erikát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett  tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Forrás, fotó: police.hu

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.08.28