Kizuhant egy 8 éves kisfiú a kaposvári kórház harmadik emeletéről! - Senki nem vette észre, hogy bement a takarítóhelyiségbe

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Kizuhant egy 8 éves kisfiú a kaposvári kórház harmadik emeletéről! - Senki nem vette észre, hogy bement a takarítóhelyiségbe Kizuhant egy gyermek a kaposvári kórház harmadik emeletéről, életveszélyes állapotban szállították a pécsi gyermekklinikára. A rendőrség foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt indított eljárást. Kizuhant egy gyermek a kaposvári kórház harmadik emeletéről, életveszélyes állapotban szállították egy klinikára.

A takarítóhelyiségbe szökött be
A Sonline értesülései szerint szeptember 5-én, szerdán kizuhant egy 8 éves kisfiú a Kaposváron működő Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház harmadik emeletének egyik ablakából - ezen a szinten van a gyerekosztály is. Állítólag a gyermek a takarító helyiségbe szökött be a felnőttek tudta nélkül és az ottani ablakból esett ki, de ennél közelebbit nem tudni.
 
Életveszélyes állapotba került
A lap úgy tudja, a fiúnak leszakadt a lépe és a mája, életveszélyes állapotban szállították át a pécsi gyermekklinikára. A gyermek egyébként egyszer korábban már megszökött a kaposvári kórházból, akkor rendőrök vitték vissza.

Hosszú Balázs rendőrségi sajtóreferens az MTI-vel közölte, hogy a rendőrség foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt indított eljárást az ügyben.

Forrás: MTI, Sonline
Kezdőfotó: somogyiertekek.hu/Kovács Tibor

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.09.05