"Azt hallottam a Judit nénitől, amit nem kellene hallanom" - Ilyen, amikor gyerekeket kérdeznek az iskoláról, és ők őszintén felelnek

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Három aranyos kisiskolást kérdeztek meg az iskolakezdés kapcsán a kedvenc és a rettegett tantárgyukról, hogy mit változtatnának a sulin és persze, hogy mik lesznek, ha nagyok lesznek. Nézd meg az aranyos videót! A héten elkezdődött az iskola, és bár a felnőttek előszeretettel beszélnek arról, mi a jó és főleg, hogy mi a rossz az iskolában, a gyerekeknél jobban senki nem tudhatja.

Három aranyos kisiskolást kérdeztek meg az iskolakezdés kapcsán a kedvenc és a rettegett tantárgyukról, hogy mit változtatnának a sulin és persze, hogy mik lesznek, ha nagyok lesznek.



Nimród, Janka és Buda megmosolyogtatóan őszintén válaszolt a feltett kérdésekre - a második osztályos Nimród például imádja a rajzórát, mert, mint mondta "elmerülhetsz a gondolataidban, bármit rajzolhatsz, nincsen határ". Janka viszont a matekot szereti, mert ehhez ért a legjobban. Buda kedvence is a matek - egyszerűen azért, mert "kedves a tanár".

De vajon mire mondta Nimród, hogy "Judit nénitől azt hallottam, amit nem kellene hallanom"? Milyen újfajta tantárgyakat vezetnének be a gyerekek? És ki akar kommandós lenni nagykorában?

Nézd meg az aranyos videót!



Forrás: csaladokeve.hu

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.09.07