Váratlanul elhunyt a Família Kft. Szép apukája! A 66 éves színész halálának okát a rendőrség is vizsgálja

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Váratlanul elhunyt a Família Kft. Szép apukája! A 66 éves színész halálának okát a rendőrség is vizsgálja 2018. szeptember 6-án, csütörtökön váratlanul elhunyt Ádám Tamás, aki 8 éven át alakította Szép Károlyt a nagysikerű Família Kft. szitkomban. A színész halálának körülményeit a rendőrség is vizsgálja. A Família Kft. bemutatkozó epizódjában Szombathy Gyula alakította Szép Károlyt, ám végül a szerep Ádám Tamással lett népszerű és felejthetetlen. A 66 éves színész tragikus körülmények között hunyt el.

2018. szeptember 6-án, csütörtökön váratlanul elhunyt Ádám Tamás, aki 8 éven át alakította Szép Károlyt a nagysikerű Família Kft. szitkomban. A színész haláláról a Ripost számolt be, a hírek szerint a rendőrség is vizsgálja a halála körülményeit.

Váratlanul elhunyt a Família Kft. Szép apukája! A 66 éves színész halálának okát a rendőrség is vizsgálja

Ádám Tamás eredetileg Nagy Sándor Tamás néven született 1952-ben, és színészi karrierjét is ezen a néven kezdte. A nyolcvanas években drámai szerepekben láthatta a Radnóti Színház közönsége, később felbukkant olyan népszerű sorozatokban, mint a Szomszédok, az Angyalbőrben vagy a Linda.

Nyolc évig játszotta Szép Károlyt
Az országos ismertséget azonban a Família Kft-nek köszönhette, ahol 1991 és 1999 között formálta meg Szép Károlyt, a négy gyermekes Szép család fejét, feleségét, Ágicát Esztergályos Cecília játszotta. A nevét is a szitkom miatt változtatta meg, mivel Kövér Lajos alakítójának, Nagy Zoltánnak is ugyanaz volt a vezetékneve, mint neki. Így - fia nevét kölcsönvéve - találta ki az Ádám Tamás nevet. (Fia egyébként szintén ismert ember, a Roy és Ádám zenekar Ádámja, lánya pedig festőművész lett).

A Família Kft. után visszatért a színpadra és többször rendezett is - a Wikipédia szerint több mint félszáz szerepben láthatta a közönség, és közel 30 darabot rendezett, de jelmeztervezőként és díszlettervezőként is megmutatta tehetségét.

Két gyermeke mellett két unokája is volt - Dani után 2017 augusztusában született meg a kis Samu.

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.09.06