Kisgyerekekkel borult fel a körhinta a hétvégi rendezvényen - gondatlanság állhat a baleset hátterében

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Kisgyerekekkel borult fel a körhinta a hétvégi rendezvényen - gondatlanság állhat a baleset hátterében Sportnapot tartottak a Győr-Moson-Sopron megyében található Téten, ahol a nem megfelelően rögzített körhinta felborult. A gondatlanság miatt gyermekek kerültek kórházba. Sportnapot tartottak a Győr-Moson-Sopron megyében található Téten, ahol a nem megfelelően rögzített körhinta felborult. A gondatlanság miatt gyermekek kerültek kórházba. Az eset részleteiről a kisalföld.hu számolt be.
 

Felborult a körhinta - a gyermekek leröpültek róla


Szombaton, 2018. szeptember 8-án, sportnapot tartottak a győr megyei Tét sportpályáján, ahol a sportrendezvényeken kívül ugrálóvár és gyermekkörhinta is a gyerekek szórakoztatását szolgálta.


Képünk csak illusztráció.

Nem volt engedélye a körhinta üzemeltetőjének?
A Bozsik-programos focimeccsekre érkező családok akár körhintázhattak is a rendezvényen, bár a fociklub szervezői szerint ők nem adtak engedélyt körhinta felállítására, hanem egy helyi vállalkozó üzemeltette azt. A díjkiosztó zajlott, amikor a hinta felborult a rajta levő 5 kisgyermekkel.

A mentők minden sérültet elláttak
A mentők a helyszínen ellátták a sérülteket, két kislányt a mentők kórházba is vittek további vizsgálatokra, de a lap értesülései szerint nem súlyosak a sérüléseik.


Forrás: TV2 - Tények

Mi okozhatta a körhinta felborulását?
A baleset körülményei a rendőrség jelenleg még vizsgálja, azonban a hírek szerint a körhinta nem volt megfelelően rögzítve, valamint a körhinta kezelője egy oldalra ültette az összes kisgyereket, ezért történhetett a szerencsétlenség.

Gyermekbalesetek - Az agyrázkódás jelei »

Forrás: kisalföld.hu, TV2 - Tények
Fotó: Pixabay

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.09.10