Robbie Williams újra apa lett! A legnagyobb titokban született meg a harmadik gyermeke - Ezzel az aranyos fotóval tudatták az örömhírt

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Robbie Williams újra apa lett! A legnagyobb titokban született meg a harmadik gyermeke - Ezzel az aranyos fotóval tudatták az örömhírt Pár nappal ezelőtt derült ki, hogy Robbie Williamsék családja immáron 5 főssé vált: 2018. szeptember 7-én megszületett az énekes és felesége harmadik kisbabája. Pár nappal ezelőtt derült ki, hogy Robbie Williamsék családja immáron 5 főssé vált: 2018. szeptember 7-én megszületett az énekes és felesége harmadik kisbabája.

Mindezt a sztár párja, Ayda Field Williams egy aranyos Instagram fotóval tudatta a követőivel - melyen felismerhető az apuka, Robbie Williams tetovált keze, melyen a feleség keze nyugszik, továbbá három gyermeki kéz - és a kép mellé írt posztból az is kiderült, miért nem láthattuk babapocakkal a 39 éves színésznőt.

Robbie Williams újra apa lett! A legnagyobb titokban született meg a kislánya - Ezzel az aranyos fotóval tudatták az örömhírt

"Egy aprócska kezet is felfedezni vélek ezen a képen :) Nos, különleges titkot őrizgettünk, és most büszkén jelentjük be, hogy megszületett a kislányunk - üdv a világon Colette (Coco) Josephine Williams!! Hosszú és fáradságos út vezetett idáig, ezért is nem beszéltünk erről senkinek.

Sokféle család létezik - ennek a kis hölgynek ugyan mi vagyunk a biológiai szülei, de életét egy csodálatos béranyának köszönhetjük, akinek örökké hálásak leszünk a segítségéért. Rendkívül boldogok vagyunk, hogy a pici lányunk végre megérkezett erre a világra, és szerencsésnek érezzük magunkat, hogy olyan világban élünk, ahol mindez lehetséges." - írta a kép mellé, hozzátéve, hogy most is arra kérnek mindenkit, tartsák tiszteletben a gyermekeik magánéletét.

Robbie Williams 2010-ben egy bensőséges ceremónia keretén belül vette feleségül Ayda Fieldet. Első kislányuk, Theodora (Teddy) 2012-ben született, fiuk, Charlton (Charlie) pedig két évvel később, 2014-ben jött világra.

Forrás, fotó: Instagram/Ayda Field Williams
Kezdőfotó: Skynews

 

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.09.11