Szülés videó: autóban szült meg a kismama, miközben a kórházba siettek! A gyerekei a hátsó ülésről mindent láttak

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Szülés videó: autóban szült meg a kismama, miközben a kórházba siettek! A gyerekei a hátsó ülésről mindent láttak Nem mindennapi videó került fel az internetre néhány napja: a felvételen az látható, amint egy anyuka menet közben éppen életet ad gyermekének, miközben a párja a kórházba igyekszik vele - a gyermekei pedig a hátsó ülésről végignézik a szülést. Nem mindennapi videó került fel az internetre néhány napja: a felvételen az látható, amint egy anyuka menet közben éppen életet ad gyermekének, miközben a párja a kórházba igyekszik vele - a gyermekei pedig a hátsó ülésről végignézik a szülést.

Az ötödik gyermeküket várták
A 25 éves Alexis Swinney, aki már négy gyermek édesanyja, éppen egy texasi kórházba indult a férjével, Dominique-kel, hogy életet adjon ötödik gyermeküknek, amikor hirtelen felgyorsultak az események. Az édesanyánál ugyanis beindult a szülés - és mindezt a párja videóra is vette!

- Tudnál várni még pár percet? - hallható a felvételen, ahogy a férj mondja az anyósülésen térdelve és sikoltozva vajúdó feleségének.

- De hát mit tegyek? - kiabál vissza az asszony, hiszen a kisbaba láthatóan nem törődik azzal, hogy autóban ülnek, ő bizony most akar megszületni. És így is történik: mire a férj félre tudna állni a kocsival, a kis újszülött ki is bújik édesanyja pocakjából, majd rögtön felsír.

- Jézusom, megszületett a kisbabánk! Te jó Ég, épp most született meg a kicsink az autóban, jesszusom - csak ennyit tudott kinyögni az apuka, a hátsó ülésen ülő gyerkőcök sem nagyon tudnak mit mondani a meglepetéstől.

Nézd meg a videót az elképesztő szülésről!



Az anyuka az Instagramon is megosztotta, mit érzett
"Valami csodálatos dolog történt velünk, amikor megszületett a kisbabánk. Nem voltak se orvosok, se nővérek, se erős fények, se buzgólkodó emberek, senki nem avatkozott bele abba a megismételhetetlen és a családunk számára oly értékes pillanatba, hogy világra jött a gyermekünk. Bár a fájdalom ugyanúgy ott volt, de az öröm és a béke, ami megszállt, mikor végre a kezemben tarthattam a kislányukat, mindenért kárpótolt.

Komolyan azt gondolom, hogy Isten segedelmével sikerült biztonságban megszülni a gyermekünket, még mielőtt beértünk volna a kórházba, mert Ő tudta, hogy a szívem mélyén természetes szülést szerettem volna, mindenféle mesterséges beleavatkozás nélkül. És ezt egy kórház nem tudta volna megadni nekünk.

Szülés videó: autóban szült meg a kismama, miközben a kórházba siettek! A gyerekei a hátsó ülésről mindent láttak
A héttagú család, a kis újszülöttel

Tudom, hogy sokakat valósággal sokkolt, hogy az autóban szültem, és sokan a sajnálatukat is kifejezték, amiért nem tudtunk időben beérni a kórházba. De ezek az emberek nem értik, hogy olyan élményben volt most részem, amit nem lehet máshoz hasonlítani. Megéltem azt, hogy a testem átvette felettem az irányítást és szinte a karjaim közé született a kisbabám. A testemen nincsenek sebek, duzzanatok, nem ejtettem fájdalomkönnyeket. A férjem és a gyermekeim mindvégig mellettem voltak, és csak hagytuk magunkat sodródni az eseményekkel. Megéltük a tökéletes káoszt. Őrült pillanatok voltak. Csodálatos pillanatok." - írta ki Alexis az Instagram-oldalára, ahol a videót is megosztotta, majd később egy közös képet az immáron héttagú családról.

Forrás, fotók: Instagram/theswinneyseven

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.09.11