Így tiporja el az egyéniséget a modern társadalom! - Megható kisfilm egy apukáról és kisfiáról, amit nézz meg, ha van 7 perced

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Így tiporja el az egyéniséget a modern társadalom! - Megható kisfilm egy apukáról és kisfiáról, amit nézz meg, ha van 7 perced Megható kisfilm kering az interneten, mely egy apuka és kisfia életén keresztül mutatja be, mi a baj a mai társadalommal. Nézd meg te is! Megható kisfilm kering az interneten, mely egy apuka és kisfia életén keresztül mutatja be, mi a baj a mai társadalommal.

Az Alike című kisfilmet 2015-ben fejezte be és publikálta Daniel Martinez Lara és Rafa Cano Mendez, a 3D animáció segítségével létrehozott alkotás öt évig készült.

Miről szól az Alike?
A történet egy szó szerint szürke városban játszódik, ahol csak a főszereplő apuka és kisfia színesek - és egy hegedűs a város közepén elterülő, aprócska, zöld füvű parkjában. A nyolc perces sztori ennek a három embernek a sorsát mutatja meg - és arra is rávilágít, mi a baj a modern társadalmunkkal.

Az Alike-ot 2016-ban a legjobb animációs kisfilmnek járó Goya díjjal tüntették ki, de igazán nagy népszerűségre akkor tett szert, amikor az alkotók feltöltötték az internetre is. Azóta a Vimeónak, a Twitternek, a Facebooknak és a Youtube-nak köszönhetően már több millió emberhez eljutott az üzenete.

Nézd meg te is a videót!



Forrás: Wikipedia, Youtube 

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.09.12