Fotó: Megszületett Görög Zita harmadik gyermeke! Különleges körülmények között született a kisfiú

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Fotó: Megszületett Görög Zita harmadik gyermeke! Különleges körülmények között született a kisfiú Vasárnap, 2018. szeptember 16-án adott életet harmadik gyermekének Görög Zita. A picinek bizonyára örült a két nagytesó, a tízéves Milán és a kilencéves Lotti, akiknek édesapja Seres Attila koreográfus. Vasárnap, 2018. szeptember 16-án adott életet harmadik gyermekének Görög Zita. A picinek bizonyára örült a két nagytesó, a tízéves Milán és a kilencéves Lotti, akiknek édesapja Seres Attila koreográfus.

A 38 éves műsorvezető-modell és jelenlegi kedvese, Laczkó Zsolt harmadosztályú focista tavaly szerettek egymásba. Bár szerettek volna közös gyermeket, azt nem gondolták volna, hogy ilyen hamar összejön - ezt Görög Zita még tavasszal árulta el a Story magazinnak, ahol arról is mesélt, ez a harmadik terhesség jobban megviseli, mint a korábbiak.

A Timon nevet kapta a kisfiú
Végül a pici fiú 2018. szeptember 16-án, vasárnap 3600 grammal és 54 centivel született meg, és a Timon nevet kapta, derül ki a BEST magazin pénteki számából. Érdekesség, hogy a sztár mindhárom gyermeke más módon jött a világra - Timon igen különleges módon, vízben született.



A kisfiú neve sok Oroszlánkirály-rajongónak ismerős lehet, hiszen ott hívták így az izgága szurikátát, ám a név valójában görög eredetű férfinév, jelentése pedig tisztelt, megbecsült.



Forrás: 24.hu, Facebook/Best magazin
Fotó: Facebook/Görög Zita, Facebook/Best magazin

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.09.21