10 hónapos baba kóborolt az úttest közepén! Egy motoros férfi vette észre és értesítette a rendőrséget

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


10 hónapos baba kóborolt az úttest közepén! Egy motoros férfi vette észre és értesítette a rendőrséget Egy 41 éves családapa épp motorral volt úton, amikor az út közepén észrevett valami furcsát. Először azt hitte, csak egy játékbaba, azonban a baba egyszer csak megmozdult és mászni kezdett... A 41 éves családapa, Cory Cannon 2018. 09. 22-én, szombaton épp motorral volt úton New Jersey-beli Lakewoodban, amikor az út közepén észrevett valamit először azt hitte, egy játékbaba, azonban a baba megmozdult, mászott.
 

Baba az úttesten!

A meglepődött férfi gyorsan megállt és megállította a forgalmat is, nehogy bárki elüsse a 10 hónapos kisbabát, aki rendületlenül mászott (volna) tovább az úton. Készített az esetről egy fotót is, amit elrettentésük kirakott közösségi oldalára, hogy megmutassa, milyen könnyen történhet baj, ehhez elegendő egy kis figyelmetlenség.



Majd gyorsan értesítette a rendőrséget - ezalatt pedig az időközben összesereglett emberek közül az egyik szomszéd felismerte a kisbabát.

Az egyik gyermek hagyta nyitva a bejárati ajtót
Amikor visszavitték a szülőkhöz a kicsit, kiderült, hogy az egyik nagyobb gyermek nyitva hagyta a bejárati ajtót, így tudott a baba megszökni otthonról. Természetesen, bár jól végződött az ügy, mégis vizsgálat indult gondatlanság miatt a rendőrség és a gyermekvédelem részéről is.

A szülőket szidják, de bárkivel előfordulhat
Az eset óta a családot rengeteg támadás érte a közösségi médiában, de a helyi lakosok kiállnak értük, mert nap mint nap látják, hogy gyermekszerető családról van szó, akik mindössze egyszer hibáztak - és ez a hiba sajnos akárkivel megtörténhetett volna.

Olvasd el ezt is!
7+1 hétköznapi dolog az otthonodban, ami halálos sérülést is okozhat a gyereknek »

Forrás: Asbury Park Press
Fotó: Facebook / Cory Cannon


Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.09.25