Ha egy napra varázserőm lenne... - Szívszorító levelet fogalmazott meg a 11 éves kislány, könnyeket csal a szemedbe, ha elolvasod

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Ha egy napra varázserőm lenne... - Szívszorító levelet fogalmazott meg a 11 éves kislány, könnyeket csal a szemedbe, ha elolvasod Az ötödikes kisdiák, Stefi szuper feladatot kapott a tanárától, arról kellett fogalmazást írnia, mi lenne, mit tenne, ha egy napig varázsereje lehetne. A kislány szívszorító, zseniális fogalmazást írt, ami könnyeket és mosolyt csal minden ember szívébe. Az ötödikes kisdiák, Stefi szuper feladatot kapott a tanárától, arról kellett fogalmazást írnia, mi lenne, mit tenne, ha egy napig varázsereje lehetne.

A kislány szívszorító, zseniális fogalmazást írt, ami könnyeket és mosolyt csal minden ember szívébe.
 

Ha egy napra varázserőm lenne...


"Ha egy napra varázserőm lenne, akkor meggyógyítanám a testvéremet, aki nagyon jó tornász volt. 11 éve súlyos sportbalesetet szenvedett Makón egy versenyen, talajgyakorlata közben. Amikor bátyámat 17 évesen érte a baleset, én 3 hónapos voltam. Mindenben segítségre, ápolásra szorul, amiben én is részt szoktam venni, meg szoktam etetni, itatni, meg ami nincs a keze ügyében, odaadom neki. Kerekesszékben és ágyban éli életét, és szeretném, ha újra olyan egészséges lenne, mint a régi fotókon, amikor engem is a karjaiban tartott. Ő a példaképem, mert mindig jókedvű, pozitív és erős."



De varázserejével nem csak testvérén, hanem a szegényeken és a többi bajba jutott, szegény, illetve éhező emberen is segítene, szebbé tenné a világot, olvasd csak el:



A fogalmazás már sok emberhez eljutott és nagyon sokan gratuláltak a szülőknek, amiért ilyen okos, jószívű kislányt nevel. Felvettük a kapcsolatot az édesanyával, aki megerősítette, hogy igen, a történet igaz, valóban Stefi írta a megható fogalmazást, ami piros pontot érdemelt a tanáránál is. Ti mit adnátok neki érte?



Forrás: Facebook/Takácsné Pél Stefánia (engedéllyel!)
Fotó: Freepik / tirachard

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.10.03