Kislányoknak mutogatta a nemi szervét egy 20 éves férfi több budapesti általános iskola előtt - Videó készült róla, így kapták el

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Kislányoknak mutogatta a nemi szervét egy 20 éves férfi több budapesti általános iskola előtt - Videó készült róla, így kapták el Újabb mutogatós szatírt fogtak el - a 20 éves férfi a rendőrségi bejelentés szerint egy 16. kerületi iskola kisdiákjainak mutogatta a nemi szervét, ma állítják bíróság elé, közölte az Ügyészség. Újabb mutogatós szatírt fogtak el - a 20 éves férfi a rendőrségi bejelentés szerint egy 16. kerületi iskola kisdiákjainak mutogatta a nemi szervét, ma állítják bíróság elé, közölte az Ügyészség.

Kislányoknak mutogatta magát a 20 éves férfi
A Budapesti 14. és 16. Kerületi Ügyészség szeméremsértés bűntette miatt a mai napon (2018. október 10.) a Pesti Központi Kerületi Bíróság elé állítja azt a 20 éves fiatalembert, aki 2018. szeptember 10. napján, a nemi vágyának kielégítése céljából - a nadrágját letolva  - súlyosan szeméremsértő cselekményt követett el két 14 év alatti iskolás lány sérelmére egy budapesti 16. kerületi általános iskola előtt.

A sértett kislányok a cselekményt észlelve az iskola gondnokához rohantak, aki  - miután szintén meglátta az elkövetőt - értesítette az iskola igazgatónőjét.

Az egyik kislány le tudta videózni a szatír autóját, így tudták elkapni
A vádlottat az igazgatónő bejelentése alapján a rendőrség úgy fogta el, hogy a sértett kislányok egyike a bűncselekmény helyszínéről távozó vádlott autójáról a telefonjával videofelvételt készített, így az autó rendszáma alapján sikerült őt azonosítani.

A 16. kerületi szülők szerint nem ez volt az első eset, több általános iskola környékén is látták felbukkanni a férfit, aki a kislányokat kérdezgette, hogy mikor járnak haza, illetve hogy egyedül szoktak-e ilyenkor menni.

Nemrégiben Ócsán történt hasonló, ott egy férfi egy játszótér mellett végzett önkielégítést, de sikerült elkapni »

Forrás: ugyeszseg.hu
Fotó: Pixabay (illusztráció!)

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.10.10