Megerőszakoltak egy 4 éves kislányt Cegléden! - Az apa szerint nem volt erőszak, más miatt sérült meg a kislány nemi szerve

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Megerőszakoltak egy 4 éves kislányt Cegléden! - Az apa szerint nem volt erőszak, más miatt sérült meg a kislány nemi szerve Tegnap végigsöpört a magyar interneten a hír, 2018. október 7-én, vasárnap megerőszakoltak egy négyéves kislányt Cegléden. A rendőrség ismeretlen tettes ellen nyomoz szexuális erőszak gyanúja miatt. Tegnap végigsöpört a magyar interneten a hír, 2018. október 7-én, vasárnap megerőszakoltak egy négyéves kislányt Cegléden. A rendőrség ismeretlen tettes ellen nyomoz szexuális erőszak gyanúja miatt.

Lábsérüléssel került kórházba
A négyéves kislányt - akit a Bors Andikaként azonosított - a szülei vitték kórházba vasárnap sokkos állapotban egy lábsérülés miatt, ám az orvosnál kiderült, nem csak hogy a combcsontja eltört, de szexuálisan is bántalmazták.

Zűrös körülmények
A kislány egy munkásszállón élt harmincas éveiben járó, román származású szüleivel és közel egyéves kistestvérével - a gyerekek már Magyarországon születtek. A 24.hu-nak a család egy ismerőse elmondta, az apa nagyon sokat iszik, az édesanya pedig nagyon labilis idegrendszerű, ezért sokszor nem is ő, hanem a nagymama vigyázott a gyerekekre.

A munkásszállón több férfit is kihallgatott a rendőrség az ügyben, DNS-mintákat gyűjtöttek, a család minden tagját, a férfiakat (apa, nagyapa és nagybácsi is velük élt) többször kikérdezték.

Az apa szerint nem történt erőszak
A Bors információi szerint a kislány apja makacsul tagadja, hogy bármiféle erőszak történt volna: szerinte egy féltonnás súly esett valahogy a kislány lábára, és az okozta a nemi szervét ért sérülést is.

A család szállásadója a lapnak elmesélte, úgy tudja, vasárnap csak 15 percre ment el az apa és a nagyapa, miközben a gyerekek az anyjukkal tévéztek, és mire visszatértek, már megtörtént az állítólagos erőszak. Az ő véleménye eltér attól, amit a család ismerőse mondott (lásd feljebb) - szerinte az apa nagyon jó ember, elképzelni sem tudja sem róla, sem a család többi tagjáról, hogy ilyet tettek volna. Nagyon szorgalmas családnak tartja őket, akik a fizetés felét mindig félreteszik.

A lap szerint a kislányt már kétszer megműtötték, az újszülöttet pedig a gyámhatóság elvette a pártól veszélyeztetés miatt.

Forrás: HVG, 24.hu, Bors
Fotó: Wikipédia

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.10.11