Lezuhant az iskolai lépcsőn a 11 éves kisfiú - Másnap reggel összeesett és meghalt

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Lezuhant az iskolai lépcsőn a 11 éves kisfiú - Másnap reggel összeesett és meghalt Borzasztó tragédia történt szerdán a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírmadán: egy 11 éves kisfiú tragikus hirtelenséggel elhunyt egy iskolai baleset után. Borzasztó tragédia történt szerdán egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kisvárosban: egy 11 éves kisfiú tragikus hirtelenséggel elhunyt egy iskolai baleset után.

A 11 éves nyírmadai kisfiúval október 9-én, kedden történt a baleset történt az általános iskolájában: az ötödikes kisdiák leesett a lépcsőn. Mivel az esés után egész nap arra panaszkodott, hogy nagyon fájt a lába, a nevelőanyja még aznap este elvitte a háziorvoshoz, ahonnan a sürgősségire küldték őket, értesült az RTL Klub Híradója.

Röntgen után hazaengedték
Úgy tudják, a fiút megröntgenezték, de nem tartották bent, a röntgen után haza is engedték nyírmadai otthonába. Másnap azonban, miközben otthon az iskolába készülődött, egyszer csak összeesett és meghalt.

Bár azonnal mentőt hívtak hozzá, mikor rosszul lett, és mentőhelikopter is a segítségére sietett, már késő volt.

Nem tudták megmenteni
- A háziorvos is a helyszínre sietett, megpróbálták újraéleszteni a kisfiút, de sajnos nem lehetett, a helyszínen életét vesztette - nyilatkozta Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

Az RTL Klub úgy tudja, a rendőrség közigazgatási eljárás keretében nyomoz a fiú halálával kapcsolatban.

Forrás: RTL Klub
Fotó: Facebook/Országos Mentőszolgálat

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.10.12