Az apukáját kereste az a 4 éves kisfiú, aki magányosan biciklizett egy kaposvári utcában

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Az apukáját kereste az a 4 éves kisfiú, aki magányosan biciklizett egy kaposvári utcában Szolgálatból hazainduló rendőr talált rá a négyéves Olivérre Kaposváron 2018. október 11-én, amikor kilépett a rendőrség épületéből, és a közelben egy magányosan kerékpározó kisgyermekre figyelt fel. Szolgálatból hazainduló rendőr talált rá a négyéves Olivérre Kaposváron.

A Készenléti Rendőrség állományában szolgálatot teljesítő Csizmár Zsolt rendőr törzszászlós 2018. október 11-én délután 4 órakor lépett ki a rendőrség épületéből, amikor a közelben egy magányosan kerékpározó kisgyermekre figyelt fel.
 

Elkóborolt egy kisgyermek

 
A törzszászlós odalépett hozzá és kérdőre vonta, így megtudta a kisfiú nevét, illetve azt, hogy éppen édesapját keresi, akinek ruházatát is leírta. A rendőr törzszászlós ekkor a Készenléti Rendőrség épületébe kísérte Olivért, ahol biztonságba helyezte és több kollégájával együtt az apa felkutatására indult.   

Magányosan biciklizett az út mentén a 4 éves kisfiú
(illusztráció)

Az apa riadtan kereste eltűnt kisfiát
A közeli parkban hamarosan rátaláltak a kétségbeesett apukára, aki elmondta, hogy a kisfia túl gyorsan kerékpározott, így szem elől tévesztette. Szerencsére a történetük jól végződött: az aggódó édesapa pár perc elteltével a rendőrség épületében magához ölelhette kisfiát.

Olvasd el ezt is!
A te gyereked tudja, mit tegyen, ha elkeveredik? 6 praktikus ötlet, hogy könnyebben megtaláljátok egymást »

Forrás: police.hu
Fotó: Freepik / freepik

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.10.12