Férjhez ment Eugénia hercegnő: Cuki fotók készültek Katalin és Vilmos gyermekeiről is! - Képeken az esküvő

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Férjhez ment Eugénia hercegnő: Cuki fotók készültek Katalin és Vilmos gyermekeiről is! - Képeken az esküvő 2018. október 12. nagy nap Eugénia hercegnő életében: Erzsébet királynő 28 éves unokája ugyanis ezen a napon mondta ki a boldogító igent párjának, a 32 éves Jack Brooksbank üzletembernek. Nézegess képeket a ceremóniáról. 2018. október 12. nagy nap Eugénia hercegnő életében: Erzsébet királynő 28 éves unokája ugyanis ezen a napon mondta ki a boldogító igent párjának, a 32 éves Jack Brooksbank üzletembernek.

A hercegnő a hírek szerint nagyon készült, már hónapokkal ezelőtt fogyókúrába fogott, hogy a nagy napon mindenkit elkápráztasson - és ez sikerült is neki, hiszen gyönyörűen festett hófehér esküvői ruhájában.

Szerelem volt első látásra
Férjével egyébként hét évvel ezelőtt, egy síelésen ismerkedtek meg, és mint a hercegnő később egy interjúban felidézte, "szerelem volt első látásra". Végül az eljegyzésre idén január 22-én került sor, most pedig férj és feleség lettek.

A vagyonos családból származó újdonsült férj divatos - a királyi család ifjabb tagjai által is látogatott - londoni klubok és szórakozóhelyek igazgatója volt, ezzel azonban nemrég felhagyott és saját borkereskedő céget alapított. Emellett az Oscar-díjas hollywoodi sztár, George Clooney és barátai alapította - a Diageo brit szeszesitalgyártó óriás által tavaly egymilliárd dollárért felvásárolt - Casamigos tequilacég globális márkanagykövete.

Sok illusztris vendég volt az esküvőn
A pénteki esküvő ugyanabban a kápolnában volt, ahol Eugénia unokabátyja, a 33 éves Harry herceg - Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia - május 19-én örök hűséget esküdött amerikai menyasszonyának, a 37 éves Meghan Markle színésznőnek.

A templomban a királyi család tagjain kívül 850 vendég foglalhatott helyet, a kastély parkjában 1200, sorsolással kiválasztott szerencsés rajongó kísérhette figyelemmel a ceremóniát élő közvetítésben, Windsor utcáin pedig több ezren üdvözölték az ifjú párt, a rendkívül szeles időjárás ellenére.

Természetesen a ceremónián részt vettek a királyi család tagjai is, megjelent Katalin hercegnő és férje, Vilmos herceg, Harry herceg feleségével, Meghan Markle-lel, Károly herceg (feleségét, Kamillát Skóciába szólította a kötelesség, így ő nem tudott részt venni), Erzsébet királynő és férje, Fülöp herceg, valamint az örömszülők: András Yorki herceg és Fergie.

György herceg és Sarolta is ott voltak
Az esküvőn Vilmos és Katalin középső gyermeke, a hároméves Sarolta hercegnő volt az egyik koszorúslány, bátyja, az ötesztendős György herceg - aki édesapja után majdan szintén az Egyesült Királyság uralkodója lesz - a hasonló feladatokat ellátó page boy, vagyis az esküvői apród tisztségét tölthette be. A két uralkodói dédunokának már volt gyakorlata: Harry herceg és Meghan Markle májusi esküvőjén is mindketten ugyanilyen minőségben vállaltak szerepet.

Érdekesség, hogy mellettük szintén koszorúslányként jelent meg Robbie Williamsék 6 éves kislánya, Teddy is, akinek most láthatta először az arcát a nagyközönség.

Számos híresség szintén tiszteletét tette a nagy eseményen: egyebek közt a már említett Robbie Williams és felesége, Ayda Field, Demi Moore, Liv Tyler, Pixie Geldof, Cara Delevigne, Ellie Golding énekesnő, valamint Naomi Campbell.

Nézegess képeket a ceremóniáról!


Az örömanya és a menyasszony


II. Erzsébet és férje, Fülöp herceg


Katalin és Vilmos, valamint Katalin hercegnő húga, Pippa


Demi Moore és Live Tyler


Cara Delevigne, valamint Robbie Williams és felesége


A hercegi vendégsereg


A koszorúslányok és fiúk - elöl jobbra Robbie Williams kislánya, Teddy, mögötte György herceg, bal hátul pedig a kis Sarolta


A pár arcáról le sem lehetett volna törölni a mosolyt


Eugénia csak úgy ragyogott hófehér ruhájában


Szerelem volt első látásra


Sok vendég megjelent a kápolnában


Az első hitvesi csók


Sarolta és György, továbbá Teddy Williams


György herceg megint mókázott

Forrás: MTI, DailyMail
Fotók: Instagram, DailyMail

 

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.10.12