Újévi baba 2019: Budapesten és vidéken is kislány született az évben elsőként - Tündéri fotón az év első újszülötte

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Újévi baba 2019: Budapesten és vidéken is kislány született az évben elsőként - Tündéri fotón az év első újszülötte Újévi babák 2019: A fővárosban és vidéken is kislány babák születtek elsőként, értesült az MTI. Tudd meg, melyik kórházban jöttek világra a kisbabák 2019 januárjának első napján és milyen szép nevet kaptak a szülőktől! A fővárosban és vidéken is kislány babák születtek elsőként, értesült az MTI. Miskolcon éjfél után nyolc perccel született 2019 első újszülöttje vidéken.
 

Újévi babák 2019


Miskolcon született a 2019-es év első babája Magyarországon
Leveleki József, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház szülész orvosa az MTI-nek elmondta: a kislányt a Vanda nevet kapta.



A baba édesanyja, Rozgonyi Renáta első gyermeke. Vanda természetes úton, spontán szüléssel jött világra éjfél után 8 perccel, 47 centiméterrel és 2350 grammal.

Idén kislány lett az első fővárosi újszülött is
2019 első budapesti babája a Honvédkórházban született, az intézmény tájékoztatása szerint a kislány a Vilma nevet kapta. A kislány 2 óra 55 perckor 54 centiméterrel és 3870 grammal jött világra. Vilma édesanyja első gyermeke.

A fővárosi állami intézmények szülészetei közül másutt is született gyermek az új év első napján, de az év első két órájában idén nem.

Forrás: MTI
Fotó: MTI /Vajda János

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2019.01.01