Elveszett kisfiút találtak a rendőrök szilveszter éjjelén a Vörösmarty téren - Magányosan kóborolt, az anyját kereste

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Elveszett kisfiút találtak a rendőrök szilveszter éjjelén a Vörösmarty téren - Magányosan kóborolt, az anyját kereste Két magányosan kóborló gyermeket vittek be a rendőrkapitányságra 2018 szilveszter éjjelén - mint később kiderült, anyjuk egy férfi ismerősével iszogatott a Vörösmarty téren, és eközben nem figyelt eléggé a gyermekeire... Két magányosan kóborló gyermeket vittek be a rendőrkapitányságra szilveszter éjjelén, adta hírül a Police.hu - mint később kiderült, anyjuk egy férfi ismerősével iszogatott a Vörösmarty téren, és eközben nem figyelt eléggé a gyermekeire...

Magányosan kóborolt a 4 éves kisfiú
A Készenléti Rendőrség járőrei 2018. december 31-én éjfél környékén figyeltek fel a Vörösmarty téren magányosan sétáló négyéves kisfiúra, aki nem találta az édesanyját és a nevét sem tudta pontosan megmondani.

Magányosan kóborló 4 éves kisfiút találtak a rendőrök szilveszter éjjelén a Vörösmarty téren - Az anyjuk italozott egy ismerősével

A rendőrök a gyermeket bevitték az V. kerületi Rendőrkapitányságra, ahova rövid időn belül bejelentés érkezett, hogy egy hatéves kislány is szülői felügyelet nélkül, egyedül sétál a Vörösmarty téren. A kislány a kapitányságon el tudta mondani, hogy a korábban megtalált négyéves kisfiú a testvére, és a Vörösmarty térre édesanyjukkal mentek, aki később elvesztette őket.

Az anya egy ismerős férfival italozott, és nem figyelt a gyermekekre
A nyomozók - miután azonosították a gyerekeket - értesítették a nagymamát, és elvitték őket hozzá. A gyermekek édesanyjának eközben feltűnt, hogy nincsenek meg a gyerekek, így segítséget kért az Erzsébet téren szolgálatot teljesítő járőröktől. Mint a nyomozók megállapították, hogy a 39 éves budapesti F. Bernadett eredetileg gyermekeivel ment a Vörösmarty térre szilveszter éjszakáján, majd italozásba kezdett egy ismerősével, a 66 éves, szintén budapesti K. Péterrel, sőt, a férfira még a gyermekeit is rábízta. Kis idő elteltével azonban észrevették, hogy a kislány és a kisfiú is eltűnt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói F. Bernadettet és K. Pétert kiskorú veszélyetetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Forrás, fotó: Police.hu

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2019.01.03