Hármas ikreket szült a kismama, aki maga is hármas ikerként jött világra! - Itt az első fotó a kis újszülöttekről

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Hármas ikreket szült a kismama, aki maga is hármas ikerként jött világra! - Itt az első fotó a kis újszülöttekről Nem mindennapi családba születtek a kis hármasikrek: a picik édesanyja ugyanis annak idején szintén hármasikerként jött világra - sőt, mind apai, mind anyai ágon több iker is van. Ismerd meg Juditék történetét! Nem mindennapi családba születtek a kis hármasikrek: a picik édesanyja ugyanis annak idején szintén hármasikerként jött világra - sőt, mind apai, mind anyai ágon több iker is van. Ismerd meg Juditék történetét!

Hármas ikrei lettek a hármasikernek
Már az is ritkaságszámba megy, hogy természetes úton hármas ikrek foganjanak meg, az pedig még különlegesebb, ha az egyik ilyen iker maga is hármasikrek édesanyja lesz! Márpedig ez történt Minda Judit Ágota esetében, aki a napokban hármasikreknek adott életet Oslóban.


Két kisfiú és egy kislány született

Meglepődött, amikor kiderült
A magyar származású, de a norvég fővárosban élő kismama még tavaly szeptemberben mesélt a Tényeknek arról, micsoda öröm is volt számára, amikor megtudta, hogy babát vár. Majd pedig mennyire meglepődött párjával, miután kiderült, nem egy, nem is kettő, hanem három kis magzat fejlődik a pocakjában.


Így nőtt Judit pocakja a babavárás alatt

Azt mondták neki, ne tartsa meg mind a három babát
Mint Judit később az Instagram oldalán bevallotta, több orvosnál is jártak párjával, Glennel, és mindegyikük azt javasolta nekik, hogy ne tartsák meg mindhárom babát, mert így sokkal nagyobb az egészségügyi kockázat és lehet, hogy Judit nem fogja tudni kihordani a piciket, de ők úgy döntöttek, ez nem opció számukra.

A picik most, február első hétvégéjén meg is születtek, és a friss poszt tanúsága szerint bár Juditot megviselte a szülés, de mindannyian jól vannak.


A három ikertestvér: Szilvia, Judit és Sofia

Judit és két testvére, Sofia és Szilvia 1987-ben jöttek világra Budapesten, de végül mindhárman Oslóban kötöttek ki, a párjukat is ott találták meg. Érdekesség, hogy a családjukban mind anyai, mind apai ágon előfordult már ikerszülés - ami egyébként a teljes népesség csupán 1-2 százalékánál jellemző.

Forrás, fotók: Tények, Instagram/triplet_with_triplets

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2019.02.04