Termékvisszahívás! Fémdarab a népszerű áruházlánc tésztakészítményében

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Termékvisszahívás! Fémdarab a népszerű áruházlánc tésztakészítményében A SPAR eleget téve a törvényben előírtaknak, felelős vállalkozóként értesítette a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalt (Nébih). Ha te is vettél belőle, ne add oda a családnak, vidd vissza! A  SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. kivonta a forgalomból az olasz gyártmányú S-Budget gnocchi 500 g megnevezésű termékét fémdarab esetleges jelenléte miatt.

A SPAR eleget téve a 2008. évi XLVI. törvény 22. § (3) bekezdésbe előírtaknak, felelős vállalkozóként értesítette a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalt (Nébih).
 

Fémdarabot találtak gnocchiban


Termékvisszahívás! Fémdarab a népszerű áruházlánc tésztakészítményében
A Magyarországon forgalomba hozott termék adatai:


Termék neve: SPAR S-Budget gnocchi 500 g
Tételazonosító: 0109
Minőség-megőrzési idő: 10.01.2020

A fémdarabot a kifogásolt termékben Ausztriában találták meg. A SPAR Magyarország zárolta az érintett tételeket és termékvisszahívást kezdeményezett, melyet honlapján is közzé tett. A Nébih felhívja a lakosság figyelmét, hogy, aki vásárolt a termékből ne fogyassza el azt!


A SPAR Magyarország hivatalos közleménye

Tájékoztatás termékvisszahívásról (2019. 02. 07.)

Tisztelt Vásárlóink!
Tájékoztatjuk Önöket arról, hogy a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. által forgalmazott S-Budget gnocchi 500g (minőségmegőrzési idő: 10.01.2020, tételazonosító: 0109) terméket idegen tárgy esetleges előfordulása miatt, a fogyasztók védelme érdekében a forgalomból kivonjuk. Ezen terméket áruházunkba történő visszahozatal esetén visszavásároljuk, a termék vételárát visszatérítjük!
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.

Forrás: nebih.hu, spar.hu

 

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2019.02.11