Csokidarabka akadt a torkán! A gyöngyösi mentőknek köszönheti életét az 1 éves kisfiú

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Csokidarabka akadt a torkán! A gyöngyösi mentőknek köszönheti életét az 1 éves kisfiú Majdnem egy kisgyerek életébe került, hogy a torkán akadt egy kis édesség. A kétségbeesett szülők próbálták kiszedni a torkából, miközben a mentőket hívták. A mentésirányító telefonon keresztül adta a szülőknek az utasításokat és közben elindította a gyöngyösi mentőket, segíteni. Ártalmatlan csokidarabka? Majdnem egy kisgyerek életébe került, hogy a torkán akadt egy kis édesség, tudtuk meg az Országos Mentőszolgálat legfrissebb posztjából.

Mint írják, a kétségbeesett szülők próbálták kiszedni a torkából, miközben a mentőket hívták. A mentésirányító telefonon keresztül adta a szülőknek az utasításokat és közben elindította a gyöngyösi mentőket a családhoz, segíteni.
 

Majdnem az életébe került a falatnyi édesség elfogyasztása


Mivel a csokidarab makacsul tartotta magát és a szülők nem jártak sikerrel, kocsiba rakták a gyereket és elindultak a mentők felé. Útközben találkoztak a mentőkkel, akik átvették a kisgyermeket tőlük és talán az utolsó pillanatban, de sikerült megmenteni a kicsi életét.



Te tudod mit kell tenned, ha a gyermeked valamit félrenyel? Áramütés, mérgezés, agyrázkódás, félrenyelés - Ezt kell tenned, ha gyermeked élete veszélybe kerül »

Nem csupán evés közben akadhat valami a kisgyermek torkán. Ezt olvastad már? Alaposan nézz körül a gyermeked ágyában, mielőtt lefekteted aludni - Ijesztő tapasztalatairól számolt be egy anyuka »

Forrás, fotó: Facebook / OMSZ

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2019.02.21