Kizuhant egy 4 éves kislány a harmadik emeletről Mezőtúron! - Az anyja hagyta magára, amíg elment vásárolni

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Kizuhant egy 4 éves kislány a harmadik emeletről Mezőtúron! - Az anyja hagyta magára, amíg elment vásárolni Ismét egy magára hagyott gyermek szenvedett balesetet, kizuhant a társasház harmadik emeleti ablakából. Miért volt egyedül a négy és féléves kislány? Az édesanyja vásárolni ment. Ismét a harmadik emeletről esett ki egy kisgyermek, ismét magára hagyott gyermek szenvedett balesetet. Miért volt egyedül a négy és féléves kislány? Az édesanyja vásárolni ment.

A mezőtúri négyemeletes társasház harmadik emeletén a szélben csak a kiszakadt szúnyogháló lengedez, a lépcsőn még látszanak a kislánytól származó vérfoltok.
 

Kizuhant egy kislány a harmadik emeleti ablakon


A Tények értesülései szerint "csak" a piacra szaladt ki az anyuka bevásárolni, míg a 4 és fél éves Viktória otthon maradt egyedül. A kislány kijött a szobájából és a konyhában levő ablakból kiesett. Nem tisztázott, hogy az ablak vajon nyitva volt, vagy ő nyitotta ki.

Összezúzódott testét az egyik szomszéd vette észre. A kiérkező mentők hosszan küzdöttek a lépcsőházban a kislány életéért, akit végül életveszélyes sérülésekkel (koponya-, mellkas- és végtagsérüléssel) szállított kórházba a mentőhelikopter. Az egyik szomszéd elbeszélése alapján a kislánynak orrán-száján-fülén jött a vér.



A rendőrség kiskorú veszélyeztetése miatt indított eljárást.

Olvasd el ezt is!
7+1 hétköznapi dolog az otthonodban, ami akár halálos sérülést is okozhat a gyereknek »

Forrás: TV2 /Tények

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2019.03.05