Zseniális ötlettel mentette meg egy csapat gyerek a 8 éves kisfiút! - A felnőttek csak bámultak és videóztak

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Zseniális ötlettel mentette meg egy csapat gyerek a 8 éves kisfiút! - A felnőttek csak bámultak és videóztak A kanadai Grouse Mountain síterepen filmbe illő módon mentettek meg tizenéves gyerekek egy lezuhanó kisfiút attól, hogy összezúzza magát. A kisfiú kicsúszott a síliftből és a hatméteres magasságban himbálódzott, míg édesapja kétségbeesetten próbálta megtartani.

A kanadai Grouse Mountain síterepen filmbe illő módon mentettek meg tizenéves gyerekek egy lezuhanó kisfiút attól, hogy összezúzza magát. A kisfiú kicsúszott a síliftből és a hatméteres magasságban himbálódzott, míg édesapja kétségbeesetten próbálta megtartani.


Tinédzserek mentették meg a kisfiút


Az apa kiáltásaira figyeltek fel a közelben síelő gyerekek és siettek segítségére a nyolcéves kisfiúnak. Sajnos sem a közelben tartózkodó felnőtteknek, sem a síterep alkalmazottainak nem volt annyi lélekjelenléte, mint ennek a pár bátor fiatalnak.

Egy, a sípályán használatos biztonsági hálót feszítettek a rémülten kapaszkodó fiú alá, majd egy szivacsot is tudtak még szerezni rá és sikerült rábeszélniük a bajbajutottat, hogy rúgja le a síléceit majd engedje el az édesapját. Így is tett a gyerek, és a kifeszített hálóra-szivacsra zuhanva sérülés nélkül megúszta a balesetet.



A fenntartók megkezdték a baleset körülményeinek kivizsgálását - szemtanúk azt állítják, hogy már beszállásnál látszott, hogy gond lesz, de hiába próbáltak jelezni az alkalmazottaknak, azok nem hallották a túl hangos zenétől.

Köszönetképp a hős gyerekek a következő szezonra érvényes síbérletet kaptak.

Forrás: YouTube, sielok.hu
Fotó: YouTube

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2019.03.11