Pályázat alsósoknak: Tervezz és ültess egy virágágyást! - A nyertes csapat a budapesti Városháza parkot díszítheti fel

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Pályázat alsósoknak: Tervezz és ültess egy virágágyást! - A nyertes csapat a budapesti Városháza parkot díszítheti fel Alsó tagozatos diákok részére egy igazán szép pályázatot került kiírásra "Tervezz és ültess egy virágágyást!" címmel. Még van idő nevezni, osztályonként egy tervet kell készíteni, elő a ceruzákkal és tessék rajzolni! Budapesti, alsó tagozatos osztályok részére egy igazán szép pályázatot írt ki a Főkert Zrt. és a Szabad Tér Színház Nonprofit Kft., "Tervezz és ültess egy virágágyást!" címmel.
 

Így tehetik szebbé a környéket a kisiskolások


A cél: A budapesti Városháza park szebbé tétele
A győztes osztály 40 nm-es, kör alakú felületet kap, ahol megvalósíthatja tervét. 4-féle színű petúniát lehet használni a tervek elkészítéséhez (fehér, rózsaszín, pink és piros).

Jelentkezés:
A versenyre jelentkezni e-mailben lehet, a kész pályaműről készült terv beküldésével. Az e-mail tárgya legyen: Virágágytervezés.
A méretarányos tervrajz letölthető itt »

Fontos!
Egy általános iskolai osztály egy tervvel nevezhet, a nevezésben feltétlenül szerepeljen a tervező intézmény, osztály neve, címe, kapcsolattartó neve és telefonszáma!

A jelentkezési határidő: 2019. március 31. 12:00



Hogyan zajlik a verseny?
- Az előzsűrizés után a 10 legesélyesebb művet nagy táblákon a Városháza parkban, a Budapesti Tavaszi Vásár kezdetén (2019.04.05.) kiállításra kerülnek.
- Az ott begyűjtött és a Facebookon kapott szavazatokat összesítve alakul ki a végeredmény, szavazni április 14-ig lehet.
- A nyertes művet a győztes csapat április 16-án ültetheti ki. A FŐKERT biztosítja a győztes csoport részére a megfelelő mennyiségű és színű petúniát, valamint a szükséges eszközöket.

tervezz és ültess ágyást

Egy kis meglepetés a szervezőktől
A Városháza parkban cserepes virágültetésre, kézműves foglalkozásra, kovácsműhely bemutatóra, körhintázásra és a Testnevelési Egyetem hallgatóival közös, 15 perces szabadtéri tornaórára fogadják azokat a versenyzőket, akiknek kiállításra került a terve. Ezekre a programokra folyamatosan lehet jelentkezni, miután kiderült, kiknek kerül kiállításra a terve.

Ez is érdekelhet!
Nézd meg, milyen mesés kiskerteket alkottak tavaly a székesfehérvári óvodások! »

Indexfotó: Rawpixel (illusztráció)
Forrás: Főkert Zrt.

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2019.03.22