"Ezt sajnos egy nagyon elborult elméjű ember okozta" - Valaki rajzszögeket ragasztott a bölcsődei kismotorok ülésére!

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Egy belvárosi családi bölcsőde alkalmazottja osztotta meg a megdöbbentő fotókat, melyeken jól látszik, hogy valaki az éjszaka folyamán rajzszögeket ragasztott heggyel felfelé a műanyag kismotorok ülésére. Hogy mennyire oda kell figyelni a gyermekeinkre, azt nem győzzük eleget hangsúlyozni - hogy akad néhány igazán rosszindulatú, bosszúszomjas ember, arra itt a legújabb példa.

A következő posztot néhány fotó kíséretében egy családi bölcsőde vezetője tette közzé március 27-én, kedden hajnalban a népszerű Pesten Hallottam Facebook-csoportban, és egészen megdöbbentő dologról ír: valaki ugyanis - feltehetően a hétvége folyamán - rajzszögeket ragasztott a bölcsődés gyerekek által használt kismotorokra!

"Ezt sajnos egy nagyon elborult elméjű ember okozta.

Sajnos élnek közöttünk emberek, akiket a pici gyerekek bántalmazása sem vet vissza a kicsinyes bosszúhadjárata miatt.



Kinek, milyen bonyolult személyiségnek és lelkületű embernek jut eszébe a kertben levő kismotorok ülésére rajzszögeket ragasztani pillanatragasztóval? És a labdákat szétvágni?



Még mindig nem térek magamhoz, lelkileg nagyon megvisel, hogy a ránk bízott gyerekeket és a délután családokkal lejáró gyerekeket miért akarja valaki így bántani?

Természetesen rendőrségi feljelentés megtörtént."


Nem minden lakó örül a bölcsődének
Megkerestük a poszt szerzőjét, aki kérésünkre elmondta, családi bölcsődéjük egy társasházban működik, a kertet hét lépcsőház veszi körbe. A lépcsőházaknak külön-külön kertajtaja van, melyek zárnak, tehát csak kulccsal lehet ki/be jutni.

Mint elárulta, sajnos van olyan lakó, aki nehezményezi, hogy a gyerekek használják a kertet - a bölcsibe járó 10-14 kisgyerek naponta körülbelül egy órát van kint a szabad levegőn, amikor is játszanak, labdáznak, kismotoroznak.

Nem először történt hasonló
Azt is hozzátette, voltak már előzményei az esetnek: 2016-ban padokkal torlaszolták el a kijutásukat a kertbe, 2017-ben a játékokat vitték ki az udvarról a környező parkokba, utcákba. Bár akkor is tettek feljelentést, de nem történt semmi a vallomás felvételén kívül.

Bár a bölcsődében odafigyelnek arra, hogy a lakók nyugalmát ne zavarják, és a lépcsőházban lakók is nagyon pozitívan állnak a dologhoz, a jelek szerint akad olyan ember is, aki még az ilyen agresszív módoktól sem riad vissza, hogy "megbüntesse" a gyerekeket - akiknek mindössze az a bűnük, hogy gyerekként viselkednek.

Forrás, fotók: Facebook/Pesten hallottam (engedéllyel!)

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2019.03.27