Rendőrök vittek kórházba egy eszméletlen 1 hetes kisbabát Budapesten! - Ezért volt szükség a segítségükre

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Rendőrök vittek kórházba egy eszméletlen 1 hetes kisbabát Budapesten! - Ezért volt szükség a segítségükre Épp járőröztek a rendőrök, amikor egy kétségbeesett apuka állt meg mellettük az autójával és segítségüket kérte. Kisbabája veszélyben volt, de forgalmi dugó volt. A rendőrök villámgyorsan megoldották a helyzetet. Az egy hetes kisbaba eszméletlen állapotban volt, amikor a szülei rendőri segítséget kértek Budapesten. A rend őrei nem tétováztak, cselekedtek.
 

Csecsemőt vittek kórházba a rendőrök


A zuglói rendőrök a Nagy Lajos király útján járőröztek szolgálati autóval 2019. április 4-én 16 óra 25 perckor, amikor melléjük érve egy autós segítséget kért tőlük.

Csecsemőt vittek kórházba a rendőrök

A férfi elmondta a járőröknek, hogy a Heim Pál Gyermekkórházba sietnének egy hetes csecsemőjükkel, de a nagy forgalomban csak araszolva tudnak haladni.

A kisbaba elvesztette az eszméletét
Az autóban ült a férfi felesége, aki jelezte az egyenruhásoknak, hogy a kisbaba elvesztette az eszméletét. A rendőrök ekkor az édesanyát és a babát azonnal a szolgálati kocsiba ültették és megkülönböztető jelzést használva a kórházba vitték őket.

Olvastad már a rendőrség figyelmeztetését? Ezért veszélyes családi képeket megosztani az interneten »

Forrás: police.hu
Fotó: Pixabay

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2019.04.05