4 éves lett Sarolta hercegnő! Vilmos és Katalin kislányáról friss fotókat osztott meg a Palota - Szerinted kire hasonlít?

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


4 éves lett Sarolta hercegnő! Vilmos és Katalin kislányáról friss fotókat osztott meg a Palota - Szerinted kire hasonlít? Sarolta hercegnő ma, május 2-án töltötte be a negyedik életévét, ebből az alkalomból friss fotókat láthatnak róla a rajongók, melyet a hivatalos Facebook-oldalukon is közzétett a Palota. Igazán elkényeztetve érezhetik magukat a hercegi család rajongói: néhány napja Vilmos és Katalin legkisebb gyermeke töltötte be az első életévét, most pedig már a középső gyermek, Sarolta a szülinapos.

Sarolta hercegnő 2015. május 2-án született, így a kis hercegnő éppen ma ünnepli a negyedik születésnapját. És ahogy az már hagyomány, ez alkalomból is aranyos fotókat tett közzé az ünnepeltről a Palota a hivatalos Facebook-oldalukon.



Csakúgy, mint nemrégiben a legkisebb testvérről, Lajos hercegről készült fotók esetében (neki április 23-án volt a szülinapja), úgy most is a helyszín ugyanaz: a képek valamikor április folyamán a család norfolki birtokán, valamint a Kensington Palota kertjében készültek, a fotós pedig nem más, mint Sarolta édesanyja, Katalin hercegné.



A hercegi család rajongóinak nagyon tetszenek a fotók, a kislányt pedig sokan hasonlítják a nagymamájához, II. Erzsébethez, de a régi fotók tanúsága szerint édesapjára, Vilmos hercegre is nagyon hasonlít - Szerinted kire ütött a kis hercegnő?

Ez is érdekelhet!
1 éves lett Lajos herceg! - Nézd, mennyit nőtt az elmúlt hónapokban Katalin és Vilmos legkisebb gyermeke »


Forrás, fotók: Facebook/The Royal Family
Fotók: royal-splendor.blogspot.com, popsugar.co.uk

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2019.05.02