Titokban megszületett Sarka Kata harmadik gyermeke! - Így jelentette be az örömhírt éppen anyák napján

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Titokban megszületett Sarka Kata harmadik gyermeke! - Így jelentette be az örömhírt éppen anyák napján Sarka Katáról már hónapok óta rebesgették, hogy babát vár, ám a celeb ezt mindeddig nem erősítette meg, egészen mostanáig - anyák napi posztjával leleplezte a nagy titkot. Sarka Katáról már hónapok óta rebesgették, hogy babát vár, ám a celeb ezt mindeddig nem erősítette meg, egészen mostanáig.

Azt eddig is tudtuk, hogy a 32 éves egykori modell két gyermek édesanyja: a 10 éves Noémi és a 9 éves Dávid édesapja exférje, Hajdú Péter.
Amióta azonban 2018-ban elvált a tévéstől, igyekezett a magánéletét távol tartani a sajtótól, és még azokra a híresztelésekre sem reagált, hogy babát vár.

Tényleg babát várt
Persze a szemfülesek azért kiszúrták, hogy a hasát leplező ruhákban jár és a pocakját takarva fotózkodik, ám mindeddig semmi biztosat nem lehetett tudni. Egészen vasárnapig - anyák napi posztjában ugyanis Sarka Kata "háromgyermekes édesanyának" nevezte önmagát!

"Boldog Anyák Napját minden Édesanyának és Nagymamának, de elsősorban az én Anyukámnak! Ez a nap számomra már 10 éve az egyik legszebb nap az évben, mióta én is édesanya lehetek! Idén már 3 gyermekes anyukaként különlegesen szépen indult ez a vasárnapunk..." - írta a rózsaszirmos anyák napi kép mellé.

Titokban megszületett Sarka Kata harmadik gyermeke! - Így jelentette be az örömhírt éppen anyák napján

A poszthoz azóta rengeteg gratulációt kapott, de természetesen voltak, akik részleteket akartak - és főképp a választ arra a kérdésre, hogy miért titkolta a babát.

De Katának erre is megvolt a válasza, ahogy egy kommentben megjegyezte, nem titkolta, csak nem beszélt róla, és ezután sem fog.



"Nyugodt, kiegyensúlyozott terhességet akartam, és harmonikus gyerekkort szeretnénk neki a nyilvánosság teljes kizárásával."

Forrás, fotó: Instagram/katasarka

 

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2019.05.06