Fényes nappal elcsalta a kisfiút, és meg akarta erőszakolni egy férfi Újpesten! - Most sikerült elfogni a tettest

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Fényes nappal elcsalta a kisfiút, és meg akarta erőszakolni egy férfi Újpesten! - Most sikerült elfogni a tettest Elfogta a rendőrség azt a férfit, aki még májusban erőszakoskodni próbált Újpesten egy 12 éves kisfiúval. A gyermeket a férfi elcsalta egy fás-bokros területre, de szerencsére a kisfiú el tudott menekülni. Elfogta a rendőrség azt a férfit, aki még májusban erőszakoskodni próbált Újpesten egy 12 éves kisfiúval, közölte a police.hu.

Délután támadta le a kisfiút, aki csak segíteni próbált neki
A BRFK IV. kerületi Rendőrkapitányságon 2019. május 13-án egy 12 éves gyermek édesanyja tett bejelentést, hogy fiát aznap délután 14 óra körül egy férfi megtámadta, amikor az iskolából hazafelé tartott.

A kisfiút a férfi azzal az indokkal szólította meg egy újpesti metrómegálló mellett, hogy mutassa meg neki, hogy honnan indul a Nógrád felé tartó busz. A gyermeket a férfi ezt követően elcsalta egy fás-bokros területre, ahol a fiút a földre rántotta és ott erőszakoskodni próbált vele, azonban a kisfiú kiszabadult a fogásából és elmenekült.   

Az anya feljelentést tett, a rendőrség sikerrel járt
Az ügyben a BRFK Gyermek- és Ifjúságvédelmi Osztálya szexuális erőszak bűntett kísérlet miatt indított eljárást, majd az elvégzett nyomozati cselekmények, adatelemzések és kamerafelvételek alapján azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, a püspökladányi 25 éves L. Barnát. A nyomozók a férfit a püspökladányi rendőrökkel együttműködve 2019. június 8-án, szombaton otthonában elfogták.

Itt nézheted meg a tettes elfogásakor készült rendőrségi videót:



A nyomozók a 25 éves L. Barnát szexuális erőszak bűntett kísérlet miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, melyet a bíróság elrendelt.

Forrás, fotó: Police.hu

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2019.06.11