Videó: 2 éves kislány zuhant ki a második emeletről - Ez a fiú az utolsó pillanatban kapta el a gyereket!

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Videó: 2 éves kislány zuhant ki a második emeletről - Ez a fiú az utolsó pillanatban kapta el a gyereket! Az utolsó pillanatban sikerült megmentenie egy 17 éves fiúnak egy ablakból kizuhanó 2 éves kislányt, most a fél világ hősként ünnepli. Hősként ünnepelnek egy 17 éves algériai fiút, akinek az utolsó pillanatban sikerült elkapnia egy ablakból kieső kislányt.

Feuzi Zabaat egy isztambuli utca túloldalán dolgozott, mikor észrevette, hogy egy kisgyerek mászik át a szemközti ház emeleti ablakán. Nem sokat teketóriázott, odafutott az ablak alá, és épp idejében sikerült elkapnia a másodikról kizuhanó kislányt.


Képernyőfotó a videóból (a videót lentebb találod a cikkben)

Mint kiderült, a kétéves Doha Muhammed édesanyja éppen a konyhában tevékenykedett, ezért nem látta, hogy kislánya milyen életveszélyes manőverbe kezdett. Szerencsére Feuzi épp felnézett a házra munka közben, és így megmentette a kicsi életét.


A kislány és megmentője

A hőstettet egy megfigyelő kamera vette fel, a videó pedig szélsebesen terjedni kezdett a neten, egyebek közt a BBC, az ABC és a Reuters is leközölte. A pici végül karcolások nélkül megúszta, a családja pedig annyira hálás volt a fiúnak, hogy 200 török lírát kapott tőlük jutalomként.

Itt megnézheted a videót is:



Forrás, fotó: ABC

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2019.06.27